Çalışırsa yazar mısın dostumdeneyecem şimdi kral eyw
Çalışırsa yazar mısın dostumdeneyecem şimdi kral eyw
Sorunu detaylı bir şekilde açıklıyabilirmisin sırasıyla ne yapıyorsun ne oluyor ne olmuyor detaylıcaYa hilede yine aynı hata olmasına rağmen neden çalışıyor diyorsunuz? Hile yüklendikten sonra launcherı açıyoruz ama oyuna girerken hile kapanıyor, ve oyuna da girmiyor. Lütfen düzeltin bunu. Hile acil lazım.
xfproject'i açıyoruz her zamanki gibi. daha sonra ui den hileyi açıyoruz. "bdo is waiting." diyor. oyunu açtığımız an "closing in 9 sec - 8 sec - 7 sec" şeklinde sinyal vererek kapanıyor. sanki oyun güncellenmiş ama hile güncellenmemiş gibi.Sorunu detaylı bir şekilde açıklıyabilirmisin sırasıyla ne yapıyorsun ne oluyor ne olmuyor detaylıca
Hmm kusura bakmayın, az öcne farkettim, hilenin yanıdan parantez içinde EU yazıyormuş, ben Türkiye serverinde açmaya çalışıyordum. Türkiye serveri için gelmez mi acaba?Gerçekten çok lazım.xfproject'i açıyoruz her zamanki gibi. daha sonra ui den hileyi açıyoruz. "bdo is waiting." diyor. oyunu açtığımız an "closing in 9 sec - 8 sec - 7 sec" şeklinde sinyal vererek kapanıyor. sanki oyun güncellenmiş ama hile güncellenmemiş gibi.
alakası yok suan calısmıyor kankaHmm kusura bakmayın, az öcne farkettim, hilenin yanıdan parantez içinde EU yazıyormuş, ben Türkiye serverinde açmaya çalışıyordum. Türkiye serveri için gelmez mi acaba?Gerçekten çok lazım.
alakası yok suan calısmıyor kanka
evet hıleyı baslatıyorum sonrada benden oyunu baslatmamı ıstıyor bdo waiting yazıyor acıyorum sonra 9 8 7 6 dıye sayıp kapatıyor eu da oynuyorum64 bit kullanıyorsunuz oyunu değilmi ?
Oyunun konumunu bulup " BlackDesert64.exe " dosyasının özelliklerine gelip boyutunu ayrıntılı bir şekilde söylüyebilir misin ?evet hıleyı baslatıyorum sonrada benden oyunu baslatmamı ıstıyor bdo waiting yazıyor acıyorum sonra 9 8 7 6 dıye sayıp kapatıyor eu da oynuyorum
64 bit windows 10 son surum