Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "nader11ndeu, post: 3431420, member: 9"]
Я создал команду тестировщиков для разных серверов. В настоящее время у меня есть 1 тестер RU, 3 тестера EU&NA и 1 тестер JP.

Так что нужно больше тестировщиков (не нужны тестеры из ЕС или Северной Америки), если вам интересно, дайте мне знатта, ребя.
[/ QUOTE]
Я могу помочь тебе с тестом.
Post automatically merged:

I created a tester team for different servers. I have currently 1 RU Tester, 3 EU&NA tester and 1 JP Tester.

So need more tester (I do not need EU or NA testers), if you interested please let me know guys.
I can help you with the test.

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Даже не пытайтесь пользоваться ускорениями атаки\каста\бега\анимации на офф серверах, словите бан без вариантов

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
How long for eu servers?Can I still use it for a short time?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Даже не пытайтесь пользоваться ускорениями атаки\каста\бега\анимации на офф серверах, словите бан без вариантов
почему такие результаты?

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
@nader11ndeu hocam güvenlik için xfporjectin adını değiştirdim Zen olarak oyun c diskine kurulu hileyi d diskine oydum görev yöneticisimnnden xigncode un önceliğinin düşürdüm her oyuna girmeden önce modemi kapatıp açıyorum ve oyunun cache log ve temp %temp% klasörlerin itemizliyorum etrafımdada pek kişi olmuyor döndüğüm slot çoğu zaman boş oluyor ban yeme riskim düşük müdür ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
And I will add that I was blocked on two accounts, but on one account I used the bot before its update and on the other one before and after the update, the locks were imposed after the Tuesday update of the game. Perhaps the problem was with the previous version of the cheat and not the current one.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiç hata vermemesine rağmen KARŞIMA HİLE gelmiyor sabah böyle bir problem yoktu bilgisi olan var mı ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hileyi başlatıp girdiğimde tam şehire girecekken oyun kendini kapatıyor fakat hilesizken böyle bir sorun olmuyor çözümü nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...