- Moderatör
- #3,941
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Use english language, no one have to speak ur language here.un hombre inseguro vale x2 : sin cerebro:
Use english language, no one have to speak ur language here.un hombre inseguro vale x2 : sin cerebro:
usta bizde 5 arkadaş yedik ama baya açmıştık koşmayı falan ondan heraldebaşka ban yiyen var mı bugün 7 günlük hesap banlandı![]()
hocam güncellemeden kastın ne nader yılbaşında sürpizim var demişti ben ban yediğim için bakamdım ne eklenmiş ?Güncelleme ile efsane olmuş
Merhaba maceracı,
Aşağıda belirtilen hesabın oyunun Kullanıcı Sözleşmesi’ni ihlal ettiğini tespit ettik.
Kullanıcı Sözleşmesi gereğince hesap kısıtlanacaktır.
- Hesap: ( ***** )
- Kısıtlama Nedeni: (İllegal program kullanımı)
- Kısıtlama Süresi: Kalıcı (Kısıtlama süresi şirket politikaları uyarınca karara bağlanır)
Oyundaki kısıtlamalarla ilgili sorunuz varsa bize Müşteri Hizmetleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Vicdansızlaaar.. perma ban nedirTürkiye & MENA Operasyon Ekibi
hocam hiç sorma ben hileyide abartmadım ama ban yedim gmler takip ediyor herlade ticket attım yalandan kurtatkam için ama bakıcaz :/arkadaşlar dikkatlli kullanın ban yeme riskiniz var
benim gibi abartırsanız hileyi gidiyor ana hesabınız
nader başkan uyarısını yapmış dinleyin o uyarıları ana hesabınızla oynamayın![]()
dostum aynı şekilde bendede yani nasıl oldu anlayamadım :/ gm hesapları görünmez olabiliyor diye biliyorum ben belki hile o zaman onu oyuncu olarak göremeyince hileyi kapatmıyordur gm de şak banı yapıştırıyordur benceyapıştırdılar banısadece saldırı hızı açıktı ve 1 kişi gördümü hile direk de aktif ediyordu kendini
neyse sağlık olsun
Vicdansızlaaar.. perma ban nedirDD
I closed cheat to other servers for testing purpose.Doesn't work on SEA Server crash error? Before it was working why?![]()
hocam ben baya bir şey salladım ticket üzeirnden yani salldım derken yalandan uydurdum bir şeylerI closed cheat to other servers for testing purpose.
Arkadaşlar, geçen hafta aranızda ban yiyen olmuş olabilir. Hile test aşamasında ana hesaplarınızda kullanmayın dedim o kadar. Neyin detect olduğunu anlamak için baya şey değiştirdim TR kullanıcıları için açılmış olan bu hilede. Ban yemeniz doğal o yüzden. Ek olarak 15 kişilik tester ekibimiz farklı serverde deniyorlar şuan. Tabiki onlara farklı hile verdim ve onlar ban yemediler. Ama siz yediniz. Yan hesaplarınızla oynayın bu ay. Komple test aşamasında olucak hile.
Eğer konuya hayvan kadar yazdığım "Lütfen ana hesaplarınızda kullanmayınız" yazısını görmezden geldiyseniz, inşallah kaldırmazlar ve yediğiniz banla kalırsınız. Hile test aşamasında, TR harici diğer serverlere kapattım ve uyarımı her türlü platformda yaptım. Ama hala gidip ana hesabınızda açtıysanız, cezalandırılmayı hakettiniz demektir. İyi forumlar. (Hile birkaç hafta içerisinde tüm serverlere açılacak ve tamamen undetected olacaktır.)hocam ben baya bir şey salladım ticket üzeirnden yani salldım derken yalandan uydurdum bir şeylerban kalkar mı ana hespataki yani ban listesine baktım banı kalıdrılanlar var daha önceden ve bu hafta ban yiyenlerdende 1 tanesininki kaldırılmış bizimkide kalkar mı acaba
![]()
hile nasıl kullanılıyor bana video ile anlatabilirmisin?yapıştırdılar banısadece saldırı hızı açıktı ve 1 kişi gördümü hile direk de aktif ediyordu kendini
neyse sağlık olsun
Vicdansızlaaar.. perma ban nedirDD