Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
50 mesaj oldu , hala onaylı değilim ne yapmam lazım
Post automatically merged:

olmuşum pardon

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Karakteri seçtikten sonra bağlanırken oyun kapanıyor sebebi nedir tam olarak ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
well it was working well until it changed to confirmed member :(

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
autolootta nesneler uzak kaldıgında sureklı hata verıyor. bu hata mesajı gm ler tarafından yakalanabılır mı? nesne cok uzakta diyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
just go around and post around the forum, takes a day or two if you put in time

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
autolootta nesneler uzak kaldıgında sureklı hata verıyor. bu hata mesajı gm ler tarafından yakalanabılır mı? nesne cok uzakta diyor
Yakalanacağını pek sanmıyorum. Düzeltirim ayriyetten onu problem değil.
Post automatically merged:

2 yillik main hesap var hiç onda hile kullanmadim hileyle girip kullansam ban yer miyim? Gm yakalaması dısında @nader11ndeu
Hileyi ana hesaplarınızda oynamanız için birkaç hafta beklemenizi tavsiye ediyorum. Hile şuan test aşamasındadır. 2 hafta önceki patchte çoğu EU ve NA kullanıcısı hileden ban yedi. Bu ban olayı gerçekleştikten sonra hileyi sadece Mena'ya açıp diğer ülkelere blokladım ve tester ekibi kurdum. Neyi detectlediklerini anlamak için bazı denemeler yaptım ve o serverlerdeki ban problemini çözdüm. Tabi bu süre zarfında loaderde eski hile olduğu için ve menaya açık olduğu için menadaki arkadaşlar da ban yedi. Fakat son gelen güncellemeden sonra hilenin en güncel sürümünü koydum. Şuan bir ban probleminin olmaması lazım. Yeni gelecek olan patchte eğer testerler ban yemezse hileyi diğer ülkelere açacağım. Sonraki hafta ise yine bir ban problemiyle karşılaşmazsak hilenin tamamen undetected olduğunu varsayabiliriz. Yani en azından 3 hafta sonra eğer hile undetected olarak belirtildiyse ana hesabınızda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Üye
6 HİZMET YILI
Şuan EU ve NA'de hiç mi kullanılmıyor hani ban riskini göze alarak açıp kullanamaz mıyız?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şuan EU ve NA'de hiç mi kullanılmıyor hani ban riskini göze alarak açıp kullanamaz mıyız?
Mena harici diğer serverlere sadece Tester ekipleri erişebiliyor. Şuan laoderde bulunan hile diğer serverlerde çalışmaz. Yukarıda açıkladığım gibi diğer serverler için yakında açacağız.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nader11ndeu when the servers are open will be
for approved members?

Üye
6 HİZMET YILI
looks like i need to have at least 50 posts to get this working, that's why im replying it.....sorry about that

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...