bilgiendirme için teşekkür ederim . bilmediğim için soruyorum yanlış anlama yargılamak veya karalamak için değilÖncelikle clear animation logs butonuna basıp logları temizleyin, daha sonra karakteriniz ile düz vuruş yapın. Menüyü tekrar açarak Search animation textbox'ına "att" yazın ve filtrelenmiş tüm animasyonları "Add to animation list" butonuna basarak tek tek kendi listenize ekleyin. Daha sonra eklediğiniz animasyonların üzerlerine "tek tek" tıklayıp animasyon hızlarını değiştirebilirsiniz. Burada olay zaten tek tek değiştirebilme seçeneğinin size sunulması. İsterseniz attack animasyon hızlarını değiştirin, isterseniz spesifik skillerinizin animasyon hızlarını değiştirin size kalmış. Size bu seçimin verilebilmesi için böyle bir dizayna gidildi zaten. Diğer türlü seçtiğiniz tüm animasyonların hızlarını tek slider ile değiştirmek en çok benim işime gelirdi emin olun..
Kaç gün sonra yedi?sadece autoloot kullandığım main hesabım ban yedi kullanmayın derim.
Bazen kafa yerine ne taşıyorsunuz merak ediyorum doğrusu.sadece autoloot kullandığım main hesabım ban yedi kullanmayın derim.
Bir problem yok yeni injectör mh ui yi siliyor. Bazı arkadaşlar açık unutup oyuna giriyor çünkü. Eğer inject ederken "beep" sesi duymuyorsanız hile yüklenememiş demektir. Antivirüs vs açıksa kapatın.Nader Hocam xprojekte bir problem var sanırım oyuna gireken atmaya başladı ve kendiliğinden masaüstünden kayboluyor daha önce böyle hiç olmamıştı bilgin olsun bi bakar mısın rica etsem... MHloder deleted diyorEkli dosyayı görüntüle 57758
Currently it is available for na and eu.So .. when will be avalabile for na - eu?
Movespeed çalışırsa diğer tüm özellikler de çalışır zaten.Şu an için bende sadece movement speed çalışıyor bendemi problem acaba
bir daha deniyeyim bakalımMovespeed çalışırsa diğer tüm özellikler de çalışır zaten.
You can use the cheat on any server. They just forgot to edit the post.how is this available in mena the game itself says its not availaible in my region! it requires a vpn to work basically
İki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam.bir daha deniyeyim bakalım
Post automatically merged:
Bu arada dipnot ban yiyosunuz nasıl yiyosunuz bilmiyorum ama main account umda ban yedim xd
#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım.
#Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim.
#Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat
#Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım.
#Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum.
#Ban yediğinize dair resim:
It is available for all servers now. Not only mena.how is this available in mena the game itself says its not availaible in my region! it requires a vpn to work basically