Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu sefer açtığım hesapta sadece auto-loot kullandım ona rağmen 3 gün de banlandı hesap yine bilginize.

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle clear animation logs butonuna basıp logları temizleyin, daha sonra karakteriniz ile düz vuruş yapın. Menüyü tekrar açarak Search animation textbox'ına "att" yazın ve filtrelenmiş tüm animasyonları "Add to animation list" butonuna basarak tek tek kendi listenize ekleyin. Daha sonra eklediğiniz animasyonların üzerlerine "tek tek" tıklayıp animasyon hızlarını değiştirebilirsiniz. Burada olay zaten tek tek değiştirebilme seçeneğinin size sunulması. İsterseniz attack animasyon hızlarını değiştirin, isterseniz spesifik skillerinizin animasyon hızlarını değiştirin size kalmış. Size bu seçimin verilebilmesi için böyle bir dizayna gidildi zaten. Diğer türlü seçtiğiniz tüm animasyonların hızlarını tek slider ile değiştirmek en çok benim işime gelirdi emin olun..
bilgiendirme için teşekkür ederim . bilmediğim için soruyorum yanlış anlama yargılamak veya karalamak için değil :) seviliyorsun başarılarının devamını diliyorum .

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sadece autoloot kullandığım main hesabım ban yedi kullanmayın derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nader Hocam xprojekte bir problem var sanırım oyuna gireken atmaya başladı ve kendiliğinden masaüstünden kayboluyor daha önce böyle hiç olmamıştı bilgin olsun bi bakar mısın rica etsem... MHloder deleted diyor
Adsızddd.jpg

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
sadece autoloot kullandığım main hesabım ban yedi kullanmayın derim.
Bazen kafa yerine ne taşıyorsunuz merak ediyorum doğrusu.
1610049365096.png

Post automatically merged:

Nader Hocam xprojekte bir problem var sanırım oyuna gireken atmaya başladı ve kendiliğinden masaüstünden kayboluyor daha önce böyle hiç olmamıştı bilgin olsun bi bakar mısın rica etsem... MHloder deleted diyorEkli dosyayı görüntüle 57758
Bir problem yok yeni injectör mh ui yi siliyor. Bazı arkadaşlar açık unutup oyuna giriyor çünkü. Eğer inject ederken "beep" sesi duymuyorsanız hile yüklenememiş demektir. Antivirüs vs açıksa kapatın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şu an için bende sadece movement speed çalışıyor bendemi problem acaba

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Aimbot neden bazen yakınlarda mob olmasına rağmen yere lockluyor?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sorry for dumb question in advance!
I had to fight with my AV for a while to get all the exceptions set up. Now when I finally run the following error:

Even with AV completely off, I get that error. What am I doing wrong?

Thank you!

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
how is this available in mena the game itself says its not availaible in my region! it requires a vpn to work basically

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
bir daha deniyeyim bakalım

Bu arada dipnot ban yiyosunuz nasıl yiyosunuz bilmiyorum ama main account umda ban yedim xd
İki haftadır main hesaplarınızda kullanmayın diye her yerde yazıyorum ama iplenmiyoruz sanırsam. :mum: Ban yediğiniz zaman şu şablonu doldurarak mesaj atarsanız en azından faydalı olabilirsiniz hocam.:

#Hilemizi ilk hangi tarihte kullanmaya başladınız ? : 15.12.2020 tarihinde kullanmaya başladım. #Ne zaman ban yediniz ? : 06.01.2021 tarihinde ban yedim. #Toplam kaç saat hilemiz ile oynadınız ?: 50 saat #Hangi özellikleri kullandınız ?: Aimbot - animation speed ve diğer speed fonksiyonlarını kullandım. #Hangi serverde hilemizle oynuyorsunuz ?: Mena & Türkiye serverinde oynuyorum. #Ban yediğinize dair resim:

how is this available in mena the game itself says its not availaible in my region! it requires a vpn to work basically
It is available for all servers now. Not only mena.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...