Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Şimdi bu hacki kullanmak için 5 gün beklemem lazım öyle mi :D

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam bu arada ban testi bitti di mi ? ben en son ban yemiştim tekrar ana hespata açmaya başlıyacağım hileyi in bişi olmaz :D

Son düzenleme:
Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ban riski yüksekmi

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ben ban yediğim zaman hile test aşamasındaydı daha yani nader tam bitirmemişti hileyi bende mal gibi main accda kullanınca ban yedim 1-2 kişiyede yakalnmıştım aakmanda sltolar kat kat olduğu için oto detecti açınca hile çalışmıyordu yanıma birileri geldi mal gibi kaldım öyle belki ondandır belki gm yakalmıştır ben atla koşarken belkide hile detect olmuştur o sorada fakat şuan ban testi bitti galiba sıkıntı olmaz

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hocam elinize sağlık ama daha kullanamıyorum inşallah uyeligim yükselince denerim bende saygılarla.:peepo:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
two accounts banned on SEA today. anyone else on SEA got baned?

guess its only safe to hack in NA

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Okay so after finally playing for a weeks i finally got banned SEA Server
Teleport to AIM
Animation speed
Auto Loot
Didn't use any speed hack

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Nader hocam hile ban testi bitti mi ? ne zaman biticek hile güncellemesi bakım bu sabah bitti yan çarla premium karakterde milleti sinirlendiricektim hile güncelleniyormuş daha :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hello @nader11ndeu . As every week, I come to report. I have no changes, both accounts work after updating the game. I saw a little hackshield update but I think it's nothing serious. On the accounts, as always, it was farmed and bartered, in addition, I added the night field capture solo. I believe the cheat is still undetectable. The client version for the EU server is 379201. We are waiting impatiently for the update, have a nice day!

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkür ederim yoksa direk ana hesabım ban yiyordu sağoll

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hello @nader11ndeu . As every week, I come to report. I have no changes, both accounts work after updating the game. I saw a little hackshield update but I think it's nothing serious. On the accounts, as always, it was farmed and bartered, in addition, I added the night field capture solo. I believe the cheat is still undetectable. The client version for the EU server is 379201. We are waiting impatiently for the update, have a nice day!
Thank you for your feedback, day by day our cheat gonna more undetectable. I will update this cheat in 24 hours. I was busy, sorry for delay.
Okay so after finally playing for a weeks i finally got banned SEA Server
Teleport to AIM
Animation speed
Auto Loot
Didn't use any speed hack
Sad to hear that. It can be manual report ban, Im not sure. All of my testers accounts are alive now. Anyway, thank you for your feedback.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...