Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bişi sorucam hocam ban riski varmı ? yani karşı tarafdaki oyuncu bakınca ha bu hile diyip hemen teşhisi koyabilirmi bide hızlı hareket edip hızlı vurdugumuzu karşı taraf görüyormuu ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bişi sorucam hocam ban riski varmı ? yani karşı tarafdaki oyuncu bakınca ha bu hile diyip hemen teşhisi koyabilirmi bide hızlı hareket edip hızlı vurdugumuzu karşı taraf görüyormuu ?
bende merak edip arkadaşımı çağırmıştım yürürken laglı gibi ışınlanıyosun, vururkende eğer vuruş hızını arttırırsan tam tamamlayamıyo gibi görünüyo karakter :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
daha geniş yelpazeli hack bekliyorum ben diger memoryhackers üyeleride benim gibi düşünüyordur diye düşünüyorum çünkü sadece hız hilesi var mesela damage hilesi gibi yada kasılma bot hilesi gibi anlatabilmişimdir umarım yani daha geniş yelpazeli daha bol seçenekli hile bekliyoruz herşey için teşekkürler

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
loadere girdiğimde hileyi başlattığımda veriler alınıyor diyor ve başlatmadan loader kapanıyor sorun nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
log hatası almaya başladım dün veya ondan önceki gün böyle bir şey olmuyordu sanırım hile fix lenmiş sanırım artık bir sonraki sürümü beklicezz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gamezbd içinde hile yapıcakmısınız crimsondan çok daha iyi ve daha kalabalı kbir private sürekli kapatmıyorlarda paralı bir ekip oldukları için

Üye
7 HİZMET YILI
On my side I was only able to use the cheat 1 time. I think it doesn't hook to the game somehow (somehow it crashes when the X64 client starts). I was only able to make it work one time (I'm not sure how it worked) when I clicked inside the loader console and the name changed to "Select MHLoader" and then I hit Enter and started game (it worked like a charm - great job you did there nader11ndeu). Now I can't reproduce it anymore and when the game starts the console just disappears.
Post automatically merged:

Edit: Guys...I figured out what the problem was. Disable your freakin antivirus when you activate the cheat and the loader will be able to attach to the game process.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
GamezBD Crash MHLoader
Hata yapmama yardım et.Ne yapmalıyım?
Need help guys
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Dostum ellerine sağlık daha geniş kapsamlı bir hack yapma ihtimaliniz var mı? Aslında grind bot olsa muazzam olurdu

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
I'm having trouble started today.
the hack is closing on the hour game opens
Any solution
antivirus windows 10 is disabled

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sorunsuz kullanıyorum 3 haftadır bende kapanma olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...