@nader11ndeu gamezBD de hileyi nasıl açacağız acaba?
bu neNice hack kanka. Burnuma hit kokuları geliyor![]()
Update geldi fakat hile hala çalışıyordur. Sadece shadow arenada kullanmayınDün gece yarın kullanırım salla diyerek yattım,bugün update gelmiş sanırımneyse elinize sağlık bekleriz artık güncellenene kadar
Sen bul kullan, uşağın yok senin.kardeş bazıları arenada baska hile kullanıyor bundan baska varsa bulup koyarmsn sana zahmet..
Gölge arenası için bir güncelleme gelmiş bulunmamakta hocam ondan dolayı gölge arenası giremiyorsunuz malesefbad module hatası vermekte gölge arenasında bilginiz var mı ?
gölge arenasında denediniz mi?Çalışıyor Eyvallah
cevap için teşekkürler, grinda devamGölge arenası için bir güncelleme gelmiş bulunmamakta hocam ondan dolayı gölge arenası giremiyorsunuz malesef![]()
same thing happenig to me :/Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAnyone help me ? Link " "
Windows 7 de çalışmıyor.Bdoyu açar açmaz hile çalışmayu durduruyor anlamadım gitti(w7 kullanıyorum)
sonraları gelen edit:launcherdan 32 bit seçeneğini seçmem gerekiyormuş..
10 dk daha sonra gelen edit:32 bit seçince de inject olmuyor öyle bekledim oyun açık ama bir türlü beceremedim şunu çalışıtırmayı
Windows 7 de çalışmıyor.
sağlık olsun hocam o zaman w10 geçtiğim zaman denerim teşekkürler yine deWindows 7 de çalışmıyor.
I hope soWill the upgrade Shadow arena today?