Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bir kere açıklama yapında millet saatlerce pc başında ne zaman gelicek diye beklemesin bu kadar yorum gelmiş daha uyuyorlar büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Nice hack kanka. Burnuma hit kokuları geliyor :D
merhabalar direk konuya girmek istiyorum bildiğiniz üzere zulu pay to win özeliği taşıyan bir oyun ve bu oyuna hile yapmama kararınız site üyelerine büyük bir ayıp oldu lütfen zulu hilesini tekarar çıkarın sizin namınızı bilirim ve gerçekten sizin zulu hileleri çok iyidi fakat başlangıçtan beri savunduğunuz PAY TO WİN oyunların karşısındayız dediniz lütfen bu sözünüzü tutun teşekkürler..
Post automatically merged:

merhabalar direk konuya girmek istiyorum bildiğiniz üzere zulu pay to win özeliği taşıyan bir oyun ve bu oyuna hile yapmama kararınız site üyelerine büyük bir ayıp oldu lütfen zulu hilesini tekarar çıkarın sizin namınızı bilirim ve gerçekten sizin zulu hileleri çok iyidi fakat başlangıçtan beri savunduğunuz PAY TO WİN oyunların karşısındayız dediniz lütfen bu sözünüzü tutun teşekkürler..

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
cmd penceresinden cıkıp menü bar eklenmeli imkanım olsa o projeye balık atkasma fs kasma otometik görev grid eklerdim

Üye
7 HİZMET YILI
It was working normaly for me on SA., i dont know why you guys was asking for a update. You just need to open the hack before open the game. At least this work for me...

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abi adamlar ücretsiz hizmet sunuyor bi sakin olun. birşey ekliyor olabilirler !

Üye
7 HİZMET YILI
It was working normaly for me on SA., i dont know why you guys was asking for a update. You just need to open the hack before open the game. At least this work for me...
how? I open launcher and enter "find game" and click the BDO, !!click the load!! but recieve no response. how I can manually open the hack ?

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şuan güncelleniyor olarak görünüyor programda ne zaman aktif olur bir bilgisi olan varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sitede Çalışıyor yazıyor ama programda hala güncelleniyor ibaresi bulunmakta bilginize

Üye
7 HİZMET YILI
Selam millet, sitenizde programın kara çöl üzerinde çalıştığını görebiliyorsunuz ve ben hile yapmaya gidiyorum, derhal programın güncellemede olduğunu görebiliyorsunuz, ne söylememeli?
Post automatically merged:

program yardım çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...