Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam millet, sitenizde programın kara çöl üzerinde çalıştığını görebiliyorsunuz ve ben hile yapmaya gidiyorum, derhal programın güncellemede olduğunu görebiliyorsunuz, ne söylememeli?
Post automatically merged:

program yardım çalışmıyor
bir zamanlar biz google çeviri kullanırdık forumlara yazardık şimdi ise ADAMLARA İNG TR ÇEVİTTİRİP DÜZ YAZDIRAN MEMORY GURURLANDIM ( A ? K ) :D :D

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
emeğe saygı source kodu pls yada injeck olma yolu yeterlide olur :D aklımda fikirler var

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bilgim dahilinde dün sunucuya eski yedek yüklenmiş bundan dolayı hile otomatik olarak kapanmış. Hile şuan güncel çalışıyor. Birkaç dakika içinde loaderde açılır. Ayriyetten bazı üyeler burda laga luga yapmış. Bedirhan diye bir insan evladı "uyuyorlar herhalde, baktıkları yok, saat verinde millet beklemesin." gibi saçma sapan şeyler söylemiş. Sadece hile için buradaysan, exit tuşu sağ yukarda. Senin burda uşağın yok. Para mı verdin ? Hayır. Yardım mı ettin ? Hayır. EE, boşa nefes alıyorsun. Git yararlı bir şeyler yap. Kendini öldür mesela. Hadi bb.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgim dahilinde dün sunucuya eski yedek yüklenmiş bundan dolayı hile otomatik olarak kapanmış. Hile şuan güncel çalışıyor. Birkaç dakika içinde loaderde açılır. Ayriyetten bazı üyeler burda laga luga yapmış. Bedirhan diye bir insan evladı "uyuyorlar herhalde, baktıkları yok, saat verinde millet beklemesin." gibi saçma sapan şeyler söylemiş. Sadece hile için buradaysan, exit tuşu sağ yukarda. Senin burda uşağın yok. Para mı verdin ? Hayır. Yardım mı ettin ? Hayır. EE, boşa nefes alıyorsun. Git yararlı bir şeyler yap. Kendini öldür mesela. Hadi bb.

bosver onlari sen adamsin sanki mecburiyetin varda yapip paylasiyosun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
when I open the cheat on loader, it says
Could not find the path specified
am I doing something wrong? btw, thanks for your work,sir

Üye
7 HİZMET YILI
In SA Server its auto closing after load screen when I choosed the character

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
In SA Server its auto closing after load screen when I choosed the character
I think we'll have to wait for the next update

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
steam mena açılıyor ama launcher start basınca çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olucak varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...