Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
yeah cheat got detected and i banned for 7 days and -20 BILLION silver punishment fuck
Post automatically merged:

@nader11ndeu reis hile detectleniyor. sadece hareket hızı için ve insanlardan uzak yerlerde kullandım fakat hileyi anlayıp 7 gün ve 20t para cezası yedim oyunu bilmiyorsan, 20t demek keşke perma atsalardı demek, istersen kaldır daha fazla insan ban yemesin
zeki arkadaşım hileyi bunun için mi kaldırsın adam :D az aklınızı kullanında kendi çarınızla değilde başka çarla girip birbirinizi kasın

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Nasil yakalıyorlar asil konu o bende yakalandim banım daha yeni kalkti .

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Could you possibly or may be please PLEASE add a button to set all the numbers to 0% boost?
It would be awsome if you could enable\disable it only in some situations. Like "Ok i'm farming alone here none close by lets farm quicker." or something like "Ok i've to kill this hard rift boss lets do it quick" or something like "Damn i've to walk trough the desert but my horse died....'' Well i know you sure know what i'm talking about here. Is it possible to add a key like that?

Üye
8 HİZMET YILI
please update. i cant use it. game update new 20/03/2019

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
i only used speedhack to run away from those stupid PK players. wish you had a god mode on this one

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...