Onaylı Üye
başkanım merhametlidir başkanım bir yolunu bulur evelAllah o bize kıyağını gösterir bize değil bizim gibi üyelerekesinlikle katılıyorum sen anlatiyosun biliyosun senin için daha zordur suan erisememek bence bunu herkes kullanip fix yemesin diye yapmış olabilirler güzel hareket ama üzülmemek elde değil gerçekten
Bos muhabbetmiş gibi yaziyoruz umarim anlayisli olur kurucumuz gercekten cok merak ettim hileyibaşkanım merhametlidir başkanım bir yolunu bulur evelAllah o bize kıyağını gösterir bize değil bizim gibi üyelere
mena tespit ederse tabiki banlanırsın ve evet farklı server için olan hileyi farklı yerde denememeni tavsiye ederimbu hileyi menada denedim ama sıkıntı olurmu acaba ban faalan muhabbetiçalıştıramadık orası ayrı konu ama bilgisi olan varmı
Sağol başkanım sabırsızlıkla bekliyoruz evoyu umarım anticheat geldiğinde de aktif hale gelir ve biz onaylı üyeler sahip olabiliriz seviliyorsun başkanım.Arkadaşlar anticheat getirmeye çalışıyor beceriksiz EVO yetkilileri. Bugün discord açan bile false ban yemiş. O yüzden hilenin üyelik gereksinimlerini arttırdım bilerek. Anticheat tamamen gelince zaten çalışmayacak, güncelleme için beklemek zorunda kalıcaksınız. Anticheat tamamen gelene kadar belirli üye yetkilerine sahip kişiler kullanabilir.
Anticheat geldikten sonra üyelik gereksinimleri tamamen kaldırılacak ya da düşürülecektir, merak etmeyin.
Ek olarak, official BDO ile ilgili son günlerde oldukça yoğun mesajlar alıyorum. En son inventory manager kısmını officiale entegre etmeye çalıştığımı söylemiştim. Birkaç zorlukla karşılaştım açıkcası. Sonuç olarak biraz fazla zaman harcayarak npc işini de hallettim.
En son itemlerin listelendiği listbox'a Türkçe karakter desteği getirdim. Bu birkaç gün önceydi. Biliyorsunuz CyberPunk 2077 çıktı ve ben de oynamaya başladım. Yalan konuşmaya gerek yok, iki gündür BDO EVO ile uğraşmıyorum, oyunu oynuyorum. 2 farklı sonu elde ettim, yan görevleri de birkaç güne bitiririm diye düşünüyorum. Sonra officiale bakıcam. Zaten pek bir işi kalmadı, aim to mob vb onları çoktan ekledim, autoloot'u da ekledim. Sadece otomatik hileyi kapatma vb ayarları kaldı. Bir de vehicle speed kaldı. Onlarda 1 günde halledilecek işler.
Ha sanmayın bütün gün oyun oynuyorum, askerlikle ilgili işlemler için heyete vb gittim. Son birkaç gündür hastanelerden çıkamıyorum ne yazık ki.
Uzun lafın kısası, umarım yeni patche official hilesini geçirebilirim. Evolution hilesini de kafaya takmayın.
Senin verdiğin emekler yeter kurucu gibi kurucu yorulmadan sıkılmadan açıklamış bu kadar adam adam bekliyoruz 4 gozle ...Arkadaşlar anticheat getirmeye çalışıyor beceriksiz EVO yetkilileri. Bugün discord açan bile false ban yemiş. O yüzden hilenin üyelik gereksinimlerini arttırdım bilerek. Anticheat tamamen gelince zaten çalışmayacak, güncelleme için beklemek zorunda kalıcaksınız. Anticheat tamamen gelene kadar belirli üye yetkilerine sahip kişiler kullanabilir.
Anticheat geldikten sonra üyelik gereksinimleri tamamen kaldırılacak ya da düşürülecektir, merak etmeyin.
Ek olarak, official BDO ile ilgili son günlerde oldukça yoğun mesajlar alıyorum. En son inventory manager kısmını officiale entegre etmeye çalıştığımı söylemiştim. Birkaç zorlukla karşılaştım açıkcası. Sonuç olarak biraz fazla zaman harcayarak npc işini de hallettim.
En son itemlerin listelendiği listbox'a Türkçe karakter desteği getirdim. Bu birkaç gün önceydi. Biliyorsunuz CyberPunk 2077 çıktı ve ben de oynamaya başladım. Yalan konuşmaya gerek yok, iki gündür BDO EVO ile uğraşmıyorum, oyunu oynuyorum. 2 farklı sonu elde ettim, yan görevleri de birkaç güne bitiririm diye düşünüyorum. Sonra officiale bakıcam. Zaten pek bir işi kalmadı, aim to mob vb onları çoktan ekledim, autoloot'u da ekledim. Sadece otomatik hileyi kapatma vb ayarları kaldı. Bir de vehicle speed kaldı. Onlarda 1 günde halledilecek işler.
Ha sanmayın bütün gün oyun oynuyorum, askerlikle ilgili işlemler için heyete vb gittim. Son birkaç gündür hastanelerden çıkamıyorum ne yazık ki.
Uzun lafın kısası, umarım yeni patche official hilesini geçirebilirim. Evolution hilesini de kafaya takmayın.
Baskanin bahsetttigi yeni guncelleme ne zaman biliyomusunSağol başkanım sabırsızlıkla bekliyoruz evoyu umarım anticheat geldiğinde de aktif hale gelir ve biz onaylı üyeler sahip olabiliriz seviliyorsun başkanım.
anticheat ne zaman gelirse o zaman sanırım çünkü anticheat geldiğinde yeni kodlar onu yok etmesi gereken şeyler yazması gerektiği için onun üstünde uğraşacakSenin verdiğin emekler yeter kurucu gibi kurucu yorulmadan sıkılmadan açıklamış bu kadar adam adam bekliyoruz 4 gozle ...<3
Baskanin bahsetttigi yeni guncelleme ne zaman biliyomusun
Arkadaşlar anticheat getirmeye çalışıyor beceriksiz EVO yetkilileri. Bugün discord açan bile false ban yemiş. O yüzden hilenin üyelik gereksinimlerini arttırdım bilerek. Anticheat tamamen gelince zaten çalışmayacak, güncelleme için beklemek zorunda kalıcaksınız. Anticheat tamamen gelene kadar belirli üye yetkilerine sahip kişiler kullanabilir.
seviliyorsun başkanArkadaşlar anticheat getirmeye çalışıyor beceriksiz EVO yetkilileri. Bugün discord açan bile false ban yemiş. O yüzden hilenin üyelik gereksinimlerini arttırdım bilerek. Anticheat tamamen gelince zaten çalışmayacak, güncelleme için beklemek zorunda kalıcaksınız. Anticheat tamamen gelene kadar belirli üye yetkilerine sahip kişiler kullanabilir.
https://ui.memoryhackers.org/
download linkinde bu geliyor . bendemi sorun var hilem güncel değil
onaylı üye oluncamı alabiliyoruz hileyi peki ne yapmamız gerek
Dude i cant use because im not a member (((
How i can get member status?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?