Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yani şuanda kullanabiliyormuyum bunu ben 51 yorumum olmuş :D peki menada kullanılmaz dimi öyle bişi yazmışlar tam anlayamadım ama :D
menadaki üye gereksinimi değişmiyecekmiş yani onu herkes kullanmaya devam edebilicek mesaj önemli değil

• Like
Tepkiler: ex1
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ama şuanda o güncellemede 3 hafta kadardır hiç çalıştıramadım bunu menada calıştırabilirmiyim acaba ?
hocam deneme bence :D yani anti cheatler farklı bu konuda pek bilgim yok ama muhtemlen sıkıntı çıkarır istersen bi yan hesap aç misafir kartı var zaten şuan direk girersin oyuna banlanıyor mu denersin ama banlanır muhtemlen hatta belki hwid banda atrlar hiç o topa girme nader başkan zaten yazmış bunu officialda kullanamyın diye en başta büyük ihtimalle sıkıntı çıkarır

• Like
Tepkiler: ex1

ex1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam deneme bence :D yani anti cheatler farklı bu konuda pek bilgim yok ama muhtemlen sıkıntı çıkarır istersen bi yan hesap aç misafir kartı var zaten şuan direk girersin oyuna banlanıyor mu denersin ama banlanır muhtemlen hatta belki hwid banda atrlar hiç o topa girme nader başkan zaten yazmış bunu officialda kullanamyın diye en başta büyük ihtimalle sıkıntı çıkarır

anladııım ama 3 haftadır hileyi kullanabilmek için bekliyorum aşırı heveslendim:D acaba bu hileyi hangı sunucuda acabiliyoruz bilgin varmı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
what does the auto loot function do?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
After you kill an enemy it automatically loots the body without you having to manually go over and select "r" and loot all. Basically looting without pets.
and it works with collecting I mean the craft of collecting from mob corpses with a knife?
excuse me for my English I'm not a native speaker of this language

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
neden seçkin üye oldu adminim lütfen onaylı üye yapın yararlanalım

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna 2 gündür başladım kullanamadığım için cok üzülüyorum gerçekten 1 öncede konu açmıştım calisiyormu baya araştırmada yapmıştım seçkin olmasi üzdü başkanım:(

Gözleyecem az sonra sizi :D :rem:
Başkanım onaylı üye ye rica etsek açabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna 2 gündür başladım kullanamadığım için cok üzülüyorum gerçekten 1 öncede konu açmıştım calisiyormu baya araştırmada yapmıştım seçkin olmasi üzdü başkanım:(

Başkanım onaylı üye ye rica etsek açabilir misiniz ?
evet başkanım lütfen gerçekten tadı çıkmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Genel mantigi nedir yeni basladim oyuna bende anlatirmisin hileyi
Dstum bir hile bu kadar güzel olamaz sana öyle söyliyim genel mantığı atk speed haraket speed arttırmak ve kolayca mobları yaratıkları kesmek ve adminim başkanım yani öyle bir şey yapmış ki yanına 1 kişi geldiğinde otomatik olarak hileyi kapatıyor yani hile olduğunu anlamaları sen dikkat etmesen bile anlaşılmıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dstum bir hile bu kadar güzel olamaz sana öyle söyliyim genel mantığı atk speed haraket speed arttırmak ve kolayca mobları yaratıkları kesmek ve adminim başkanım yani öyle bir şey yapmış ki yanına 1 kişi geldiğinde otomatik olarak hileyi kapatıyor yani hile olduğunu anlamaları sen dikkat etmesen bile anlaşılmıyor
Cok iyi baska ne ozellikleri var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cok iyi baska ne ozellikleri var
skill hızlandıran bir özelliği de var 5snde atıcağın skili 1sn de atıyosun bu yüzden skilleri takır takır çakıyorsun anlatamıyacağım çok daha fazla özellikleri var da bize kapalı olması çok büyük bir üzücü bir şey yani keşke bize açık olsaydı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
skill hızlandıran bir özelliği de var 5snde atıcağın skili 1sn de atıyosun bu yüzden skilleri takır takır çakıyorsun anlatamıyacağım çok daha fazla özellikleri var da bize kapalı olması çok büyük bir üzücü bir şey yani keşke bize açık olsaydı
kesinlikle katılıyorum sen anlatiyosun biliyosun senin için daha zordur suan erisememek bence bunu herkes kullanip fix yemesin diye yapmış olabilirler güzel hareket ama üzülmemek elde değil gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...