Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
siz çok düşünceli birisiniz
ama beni ve benim gibi çoğu kişiyi birazcıkın ucundan üzdünüz
tam sezon başladı hileyide nader başkan güncelledi dedik sezonda süper olucaz ucucaz kaçıcaz dedik
2. günü daha tam görevler bitti hazırız derken hilenin güncelleniyor olduğunu gördük ve eminim ki bi çoğu kişi üzüldü bu duruma
Arkadaşlar, Evolution kısmına mena ilgili yazmazsanız sayfanın daha temiz olmasını ve bizim gibiler için direk konuya ulaşmamız kolaylaşır. Umarım yanlış anlaşılmam teşekkürler.
Arkadaşlar, Evolution kısmına mena ilgili yazmazsanız sayfanın daha temiz olmasını ve bizim gibiler için direk konuya ulaşmamız kolaylaşır. Umarım yanlış anlaşılmam teşekkürler.
haklısınız bu yaptığımız yanlış fakat merak içerisindeyiz ve ulaşabiliceğimiz tek mecra bu sayfa oldugunu düşünüyordum ondan yorum yapıyordum birdaha olmamasına dikkat edeceğim
Sayın kurucumuz kral mena diye not düşsen menada sadece kullansak ? su ara sezon basladı cok ıyı olurdu kotu oldu kapatman rica etsem menaya özel açar mısın