mena ya hile ne zaman açılacak bilgisi olan varmı ?
Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.Kanka yeni güvenlik gibi bişiyi var sanırım ondan dolayı uğraşıyordur nader reis
EU'da detected diye uyari koyup açsan olmaz mi?Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
siz çok düşünceli birisinizMena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
haklısınız bu yaptığımız yanlış fakat merak içerisindeyiz ve ulaşabiliceğimiz tek mecra bu sayfa oldugunu düşünüyordum ondan yorum yapıyordum birdaha olmamasına dikkat edeceğimArkadaşlar, Evolution kısmına mena ilgili yazmazsanız sayfanın daha temiz olmasını ve bizim gibiler için direk konuya ulaşmamız kolaylaşır. Umarım yanlış anlaşılmam teşekkürler.
başkan menaya özel not düşülüp açılsa fena olmazdı cok ıyı olurdu sezonda başlamışkenMena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
eu ve mena ne zaman gelecek
kardeşim güvenlik açığından değil eu serveri ban yemesin diye kapalı TR mena da sorun yok ama erişemiyoruz.bir güvenlik acığı var sanırım onunla uğraşıyor oyuncular ban yemesin diye erişimi durdurmuş nader reis
kardeşim güvenlik açığından değil eu serveri ban yemesin diye kapalı TR mena da sorun yok ama erişemiyoruz.
güncelmi çalışıomu bilen varmı ?