Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu gamezbd'de çalışıyor mu tüm yorumları okuyamadım yardımcı olur musunuz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
How it works
Post automatically merged:

How works this Teleport Hack ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
naderim yanlışlıkla item bolumunde throw item yaptım nasıl geri alıcam geri alabilicekmiyim envanterimdeki bütün hersey gittii

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mena ya hile ne zaman açılacak bilgisi olan varmı ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kanka yeni güvenlik gibi bişiyi var sanırım ondan dolayı uğraşıyordur nader reis
Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Mena serverinde hile undetected ama EU & NA gibi serverlerde detected sanırım. Onun araştırmasını yaptığımdan dolayı kapattım hileyi. Çünkü hileyi açsam diğer arkadaşlar EU serverinde vb de kullanmaya çalışacak ve ban yiyecekler.
EU'da detected diye uyari koyup açsan olmaz mi? :confused:

ex1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
siz çok düşünceli birisiniz
ama beni ve benim gibi çoğu kişiyi birazcıkın ucundan üzdünüz :)
tam sezon başladı hileyide nader başkan güncelledi dedik sezonda süper olucaz ucucaz kaçıcaz dedik
2. günü daha tam görevler bitti hazırız derken hilenin güncelleniyor olduğunu gördük ve eminim ki bi çoğu kişi üzüldü bu duruma :(

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Evolution kısmına mena ilgili yazmazsanız sayfanın daha temiz olmasını ve bizim gibiler için direk konuya ulaşmamız kolaylaşır. Umarım yanlış anlaşılmam teşekkürler.

ex1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Evolution kısmına mena ilgili yazmazsanız sayfanın daha temiz olmasını ve bizim gibiler için direk konuya ulaşmamız kolaylaşır. Umarım yanlış anlaşılmam teşekkürler.
haklısınız bu yaptığımız yanlış fakat merak içerisindeyiz ve ulaşabiliceğimiz tek mecra bu sayfa oldugunu düşünüyordum ondan yorum yapıyordum birdaha olmamasına dikkat edeceğim :(

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sayın kurucumuz kral mena diye not düşsen menada sadece kullansak ? su ara sezon basladı cok ıyı olurdu kotu oldu kapatman rica etsem :) menaya özel açar mısın
Post automatically merged:

başkan menaya özel not düşülüp açılsa fena olmazdı cok ıyı olurdu sezonda başlamışken

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir güvenlik acığı var sanırım onunla uğraşıyor oyuncular ban yemesin diye erişimi durdurmuş nader reis
kardeşim güvenlik açığından değil eu serveri ban yemesin diye kapalı TR mena da sorun yok ama erişemiyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şu anda çalışmıyor bendemi sıkıntı bilmiyorum ama oyuna girerken oyun kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...