Take The Stress Out Of GAME
Süper Üye
why gamezbd is alway beta ? not for member ? when hack for gamezbd will release ?
kısa mesafe ışınlanarak gidiyorsun olarak görünür.@nader11ndeu hızlı koştuğumuzu herkes görebiliyor mu ?
Öncelikle modları yöneticileri etiketlemek yasaksa özür diliyorum pek bilgim yok bu konularda. pvp serverde olan moblara kitlenme + özellikler ana oyunada gelcekmi gelmiyecekse bu evolution pvp serverini indiricem bunu oyniyacağımServer-side. Işınlandırsak bile server geri atıyor ne yazık kiİyi forumlar.
Şuan grind bot için çalışıyorum. Otomatik npc ye gidip item satma, itemleri warehouseye atma vb. Grind botu tamamladıktan sonra hileyi güncelleyeceğim. Daha sonra evolutionda olan tüm özellikleri official servere de getireceğim. Yaklaşık 1-2 ay'ı bulabilir.Öncelikle modları yöneticileri etiketlemek yasaksa özür diliyorum pek bilgim yok bu konularda. pvp serverde olan moblara kitlenme + özellikler ana oyunada gelcekmi gelmiyecekse bu evolution pvp serverini indiricem bunu oyniyacağım
Canınız sağolsunServer-side. Işınlandırsak bile server geri atıyor ne yazık kiİyi forumlar.
Gonna work on it. Thanks for the advice.Would be nice if speedhack worked with horses, easy lvling and money by it![]()
Hello i saw you talking about a gathering bot earlier, is that for evolution?Gonna work on it. Thanks for the advice.