What is the problem?
Burada ki sorunun çözümünü buldum videoya çekicektim ama güncelleniyor olmuş hile. İsterseniz açın videosunu çekip atayım nasıl olduğunun.
What is the problem?
Bro güvenlik duvarını kapatBurada ki sorunun çözümünü buldum videoya çekicektim ama güncelleniyor olmuş hile. İsterseniz açın videosunu çekip atayım nasıl olduğunun.
Close security wallHacking does not work, when you click play, the game just closes and the hacking window. Cleaning the temp folder does not work, restarting the PC too. Previously, such problems were not observed
Bro güvenlik duvarını kapat
Post automatically merged:
Close security wall
Kanka sana zahmet kısaca yazsana buraya neydi sorun ?Kapalı zaten tamamen alakasız değişik bi olay hileyi kapamasalar videosunu çekip atardım
grind bot nedir..?grind bot geliyor inşallah hadi hayırlı olsun![]()
Bro ne zaman açılacak bir açıklama yapsan
hoca az sabır zaten gerekli açıklamalar yapılıyor hileylemi doğdun yahu birazcık hilesiz oyna güncelleme bitsin bakalım bizi ne yenilikler bekliyorDeveloper veya kurucu bey lütfen artık bi açıklama yapsanız
Post automatically merged:
Bro ne zaman açılacak bir açıklama yapsan
Kral grind bot ne zaman gelirArkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).
Çalışmalar tamamlandıktan sonra hileyi güncelleyeceğim.
İyi forumlar.
Edit: Gelecek olan versiyondan ufak bir kesit (menü teması değişecek tabiki)
Ekli dosyayı görüntüle 54675