Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ГЕЛИК
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Quando eu injeto, ele aparece no injetor:

"
GetLastError externo (): b7
Interrupção de linha: 9872 "

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Şuan BDO evolution da hileyi açamıyorum hazır haldeyken launcheri açıyorum giriş dediğim anda oyun kapanıyor ve gelmiyor. Çözümünü bilen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şu fixi alabilseydik iyi olurdu girilmiyor oyuna hileyle

Fixer
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
guys it works like charm with me , just dont as is it work or no , status says working

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunu kapatırken sorun yaşadım ama bu benim makinem ve bir arkadaşımla ilgiliydi, daha fazla test ettik ve sorunsuz oynamayı başardık

Üye
5 HİZMET YILI
I hopе the spееd of movemеnt will incrеase еven whеn the horsе is on bоаrd.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I can't understand why this cheat works every other time, literally an hour ago it worked now no

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yep, I will add mount speed when I got mount. Still do not know how can I get fucking mount. Shit, this games is hard. :kappajail:
hocam esc bas ordan savaş menüsüne gel orada kızıl arena var ona gir 50lvl üstü olunca(50lvl olmak çok basit ana görevleri yapmışsındır biraz velia şehrinin sağ üst kısmında cron kalesi var orda 5-10dkda 49 lvl oluyorsun 49 lvl olunca kara ruha görev geliyor bu normalde , tuşuyla açılıyor ama burası farklı / tuşunu yazmışlar ama çalışmıyor o ayarlarda arayüz tuşlarından kara ruhu , yap sonra kara ruhu aç bir görev olucak 50lvl olmak için o görevi kabul et sonra envantere glen itemi kullan sonra yaaratıkları kemseye devam et 50 lvl olursun) 5-10dk içinde sonra kızıl arenaya gir 20dk sürüyor her maçdan 200m para verir sağ altda kara ruhun ödül kutusu var oraya altın olarak geliyor sonra onları depocudan bozduruyorsun 5-6 maç at sonra 1.2t gibi bir paran olucak atlar zaten 800m civarında ortalama bunlar üst seviy at zaten eziklri kimse satmıyor ahırcıya gidip ahıra bas sonra aşağıda at pazarı var ordan atı al gerisi sende artık hileyi yaparsın :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu an çalışıyor mu acaba ben çalıştıramadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hileyi yüklemiyor oyuna direk açıyor , program sahibi sorunu çözdüm dedi ama güncelleme ile açıklıcakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...