mena sunucusunda denemiyorsunuz değil mi ?Şu anda çalışmıyor bendemi sıkıntı bilmiyorum ama oyuna girerken oyun kapanıyor
mena sunucusunda denemiyorsunuz değil mi ?Şu anda çalışmıyor bendemi sıkıntı bilmiyorum ama oyuna girerken oyun kapanıyor
5-10 saniye beep sesi duyup oyununuz kapanıyorsa oynadığınız server desteklenmiyor demektir.steamdan giriş yapıyorum mena sunucusumu oluyor bir fikrim yok açıkçası
büyük ihtimalle menadır kanka mena hilesi 5 dakıka önce güncellendi artık kullanılabilir olarak geçiyor denemek istersensteamdan giriş yapıyorum mena sunucusumu oluyor bir fikrim yok açıkçası
nader başkan ben menada deniyorum ama aynı şekilde o bip sesleri duyuluyor biryerde hata mı yapıyorum acaba5-10 saniye beep sesi duyup oyununuz kapanıyorsa oynadığınız server desteklenmiyor demektir.
Selamın aleykum bu hileyi kullanıyormusunuz ban sebebı yuksekmı bılgınız warmı.Gözleyecem az sonra sizi![]()
![]()
reis yeni yazmıssın nasıl aktıf sekılde kullanabılıyormusun hileyi denedinmi ??Elinize sağlık.
Şuan public olarak sadece TR serverinde aktif.Aktif mi şuanda çalıştıramıyorum da ?
NoIs it possible to increase the collection speed or processing speed?
Çalışmasa kapatılır loaderden merak etmeyinhalen bu server da çalışıyor mu arkadaşlar bu hile? deneyen varsa ulaşabilir mi