Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Admin nemesis desert pvp serveri var ve hız hilesi görülmüş muhtemelen hileye karşı pek korumalı değil hilenizi kullansam çalışır mı? sevgiler ^^
Test edebilirsin ama eğer aynı client değilse çalışacaklarını sanmıyorum hocam. GamezBDO ile işim bitsin diğer private serverlere bakıcam zaten ona da bakarız.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hocam elinize sağlık ama daha kullanamıyorum inşallah uyeligim yükselince denerim bende saygılarla.:thinkie:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selam, bu cuma servere yeni patch geliyor ve baya kapsamlı sanırım gmt ile saat 12 de. Hileyi fixlerler mi diye kontorl etme şansınız var mı? Çok teşekkür ederim ^^

@nader11ndeu

Post automatically merged:

@nader11ndeu ve yeni client gelcekmişindirme linkini paylaştılar şuanki hile çalışmıycak mı demek :(

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Selam, bu cuma servere yeni patch geliyor ve baya kapsamlı sanırım gmt ile saat 12 de. Hileyi fixlerler mi diye kontorl etme şansınız var mı? Çok teşekkür ederim ^^

@nader11ndeu

Post automatically merged:

@nader11ndeu ve yeni client gelcekmişindirme linkini paylaştılar şuanki hile çalışmıycak mı demek :(
Sıkıntı yok, patch gelsin güncelleriz dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
memoryhackers olmasa biz napacaz ya :D çok seviyoruz sizi teşekkürler

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
merhaba bdo evo güncellendi de hileyi güncelleye bilirmisiniz haber vereyim dedim :) şimdiden cok teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...