hocam hala oynuyormusun ?Beyler diğer serverda gül gibi çalışan hileyi Melissia 'da denemek istedim loader bip sesi veriyor ancak oyun ekranı gelmiyor sebebi nedir ?
Edit: Güvenlik duvarı kapatınca sorun çözüldü.
hocam hala oynuyormusun ?Beyler diğer serverda gül gibi çalışan hileyi Melissia 'da denemek istedim loader bip sesi veriyor ancak oyun ekranı gelmiyor sebebi nedir ?
Edit: Güvenlik duvarı kapatınca sorun çözüldü.
hack is working but there is not many play at this serverthank you for the hack. Anyone using this having any success? Are people active on this server?
oyuncu yok serverda boşa vakit öldürmeye değmez , tek mantıklı server gamez bd orda da hile yokhocam hala oynuyormusun ?
you can make full pen easily with this cheat on this server, i suggest playing wizard with no cooldown. its just low popthank you for the hack. Anyone using this having any success? Are people active on this server?
3 5 gündür oynuyordum bugün girdim oyuna 2 3 dakika sonra tekrar bağlanılıyor hatası veriyor ve karakter seçme yerine atıyor hilede bir sıkıntı mı var ?Released v1.0.0 - 19.01.2021 - 14:54
Uzun zamandır oynayan türk guildleri var zaman geçirmek istiyorsan oynanabilecek bir server bazı günler kalabalık hale geliyor.hile ile oynayıp zaman öldürmeye değmez sunucularda doğru düzgün adam yok
ben bu sv yi bulamıyorum yardımcı olabilirmisin ?Uzun zamandır oynayan türk guildleri var zaman geçirmek istiyorsan oynanabilecek bir server bazı günler kalabalık hale geliyor.