eğer fragmanı izlediysen daha iyisi olacağını düşünüyorum şahsenwukong kendi mitalojisinde aşırı güçlü bir varlık umarım oyun içi lore unda dövüş bütçesi düşük olsun diye gow 4 teki gibi aynı rakipler katılmaz
grafikler çok fena duruyor ancak sıradan bir souls tarzı bir şeye benziyor umarım öyle değildiroyunun 2024 de çıkacağı öngörülüyor. ilk traileri hakkında siz ne düşünüyorsunuz
ilk duyurudan sonra yaptıkları tek şey bu fragman oldu merakla bekliyorum şahsengrafikler çok fena duruyor ancak sıradan bir souls tarzı bir şeye benziyor umarım öyle değildir
ben de bekliyorum dostum umarım klasik souls oyunlardan öteye geçebilirler yoksa pek tutmazilk duyurudan sonra yaptıkları tek şey bu fragman oldu merakla bekliyorum şahsen
tanıtım yapılması önemliben de bekliyorum dostum umarım klasik souls oyunlardan öteye geçebilirler yoksa pek tutmaz
tanıtımdan ziyade düzgün şekilde yapılması lazım klasik souls kafasından çıkması lazımtanıtım yapılması önemli
Fragmandan gördüğüm kadarıyla grafikleri inanılmaz güzel duruyor ve umarım ki oyun çıktığı zaman bu grafikleri koruyabilirler.oyunun 2024 de çıkacağı öngörülüyor. ilk traileri hakkında siz ne düşünüyorsunuz
evet haklısın, ayrıca kısır döngüye girmemesi önemli oyununFragmandan gördüğüm kadarıyla grafikleri inanılmaz güzel duruyor ve umarım ki oyun çıktığı zaman bu grafikleri koruyabilirler.