Çekirdek Seviyesinde Çalışan Yeni Nesil Aimbot Altyapı Projesi

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Beyler, bir süredir kendi kernel sürücüm üzerinde çalışıyorum. Sürücü, çekirdek seviyesinde (Ring 0) çalışacak şekilde tasarlandı ve gelişmiş aimbot sistemleri için güvenilir bir altyapı sunmayı hedefliyor.

Kullanıcı modunda (örneğin Python kütüphaneleri veya Win32 API) geliştirilen, renk tabanlı çözümler; modern ve gelişmiş güvenlik yazılımları tarafından kolayca filtrelenip tespit edilebiliyor. Bu yüzden çekirdek seviyesinde çalışan, daha düşük seviyeli ve sistemle doğal etkileşim kuran bir mimari tercih ettim.

Geliştirdiğim yapı, giriş verilerini doğrudan sistem akışına entegre ederek işletim sistemine ilettiği için davranışlar doğal kullanıcı girdileriyle uyumlu görünüyor. Bu sayede stabilite ve tutarlılık açısından ciddi avantaj sağlanıyor.

Projede karşıma çıkan büyük teknik engellerin çoğunu aştım ve hedefe ulaşmak için artık kısa bir yol kaldı. İlerleyen süreçte bu altyapıyı önce ücretsiz olarak paylaşmayı, ardından farklı projelerde temel bir çözüm olarak değerlendirmeyi ve kendi sistemlerimi bunun üzerine inşa etmeyi planlıyorum.

Siz bu yaklaşım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not: Konuyu yanlış bir kategoriye açtıysam şimdiden adminlerden özür dilerim. Siteyi aktif olarak kullanan biri değilim, dolayısıyla forum yapısı hakkında çok fazla bilgim yok.

Ayrıca bu proje ile ilgili şimdilik detaylı teknik bilgiler paylaşmayacağım. Sürecin bir kısmını bilinçli olarak gizli yürütmeyi tercih ediyorum. Tamamen stabil ve sunulabilir bir sürüme ulaşana kadar proje hakkında sınırlı bilgi vermeyi planlıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oldukça iyi bir yaklaşım isterseniz mvp tekniğini araştırın ürün çıkartmada. Temel olarak çalışan işlevsel ürün anlamına gelir yaklaşımınız buna uyuyor.

Mevcut proje bitiminde bildirirseniz sevinirim.
En azından ücretsiz ürünün geri bildirimine katılabilirim.

Onaylı Üye
Sosyal
kernel sürücünü eğer daha sonra farklı premium projelerde kullanacaksan open source şeklinde paylaşmanı önermem