Black Squad Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Adminlerim Black Squad oyununda aşırı hileler var ve biz bu yüzden geride kalıyoruz rekabette olsun normal oyunda olsun diğer ülkelerden oynayanların hemen hemen hepsi izliyor sizden rica ediyorum BLack Squad'a lütfen bir çalışma yapın.
İYİ FORUMLAR DİLİYORUM...

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
daha önce hiç black squad hilesi çıkarmamışlar ilerde çıkarırlar mı biilinmez, istersen paralı hackler var alıp oynayabilirsin ama tavsiye etmem. arkadaş aldı hileyi bana discorddan yer söylüyordu bana hile dediler reportladılar ban yedim :D

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bence güzel bir çalışma olabilir Black Squada daha önce getirilmemiş olabilir ama şimdi getirilebilir.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Black Squad tamamen anti P2W bir oyun bunu baştan söyleyeyim zaten öyle aman aman zor bir oyun değil Battle Eye'dan ban yersen kolay kurtulamıyorsun direk HWID yiyorsun sonra hiçbir Battle Eye oyunu açamazsın bunlarıda hesaplayarak hile çıkartıyorlar .

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Black Squad tamamen anti P2W bir oyun bunu baştan söyleyeyim zaten öyle aman aman zor bir oyun değil Battle Eye'dan ban yersen kolay kurtulamıyorsun direk HWID yiyorsun sonra hiçbir Battle Eye oyunu açamazsın bunlarıda hesaplayarak hile çıkartıyorlar .
Doğru söylüyor 1 oyunda banlanırsan ip ban gibi ban yiyorsun yani bu kalkmıyor ve battle eye korumalı oyunlarda banlı oluyorsun diye biliyorum

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Neden hep olmazları konuşuyorsunuz yaa olurlarıda vardır bunun

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ADMİNLERİM ne olur yapın şu oyuna hack lütfennnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...