Vallahamı Eline Saglık Yaw Elin Gevurunda Olupda türklerin arada ezilmesi zoruma gidiyor İnşallah bi ara paylaşırsın.ben bu oyuna hile yaptım ama daha yayınlanmadı xD kendim oynuyorum belki bi ara paylaşırım
Daş Gibi Devletimiz Dururken elin gevurunamı gidem ayrıca hepsi moneyliHerşeyi devletten beklememek lazımSürüsüyle yabancı sağlam hile forumları var gir oralarda araştır
merak etme paylaşırım yakında(belki) ama güncellemesiyle falan uğraşmam benDaş Gibi Devletimiz Dururken elin gevurunamı gidem ayrıca hepsi moneyli![]()
Olsun Yinede Eline Sağlık Benim Zaten Kullanacagım 2 Hile Var 1 Sekmeme Oda Snip İçin ha 2 wh aim'e gerek yok çok şükürmerak etme paylaşırım yakında ama güncellemesiyle falan uğraşmam ben![]()
sorma yaw 3 ay önce oynuyordum ên az 5 oyunda 1 hile denk geliyordu geçenlerde yine giriyim dedim eskisinden beter olmuşbanada black squad hilesi lazım adamlarda ne güzel hile var ya
şuan forumlara bakıyom bulurusam haber veririmsorma yaw 3 ay önce oynuyordum ên az 5 oyunda 1 hile denk geliyordu geçenlerde yine giriyim dedim eskisinden beter olmuş
merak etme paylaşırım yakında(belki) ama güncellemesiyle falan uğraşmam ben![]()
Eyw Kardeşim Bu Arada uyarı aldım konu yeri yalışmış başka bir yerimi var bu konunun anlamadımşuan forumlara bakıyom bulurusam haber veririm
amacım hava atmak falan deil sadece adama yakında geleçeğini söyledim o kadar sen oyunun anti cheat'ını biliyormusun loaderi geliştirmem lazımYa olum şurda kıvıracağına bi konu açman 2 dakika sürer belki paylaşırım diyorsun bide. Hayır yani amacın hava falan mı atmak anlamadım ki
BE Çok Sağlam Diyorlar Forumdan Dışarı Çıkarsa Senin Hilede Patlar BÜyük Bİ İhtimalamacım hava atmak falan deil sen oyunun anti cheat'ını biliyormusun loaderi geliştirmem lazım
Gazlayın Adamı Bi İhtimal PaylaşırOha rekt :'D
Herhangi bir oyun adında projemiz olacağı zaman haberiniz oluyor.Black Squad için bir projemiz olacak mı belli değil.