- Yasaklandı
düşünüyorum fixmi yedi acaba ama oyuna güncellemede gelmedi aslında onu anlamadımAynı sorunu ben dahil bir çok kişi yaşamış bugün dostum. Hilesiz girilmesine rağmen ban yiyorsan sende de aynı sorun var. Henüz bir çözüm yolunu bilen olmadı ve öyle bir yol yok. Yetkililer belki bir çözüm yolu bulup açıklama yaparlar.
Aynen, güncelleme gelmeden böyle olmasına bende şaşırdım doğrusu. Sadece 2-3 kişide değil sorunu yaşayan. Birçok kişi yaşamış bu sorunu. Bugün baya kişi söylüyordu bu sorunu yaşadığını. Bakalım hayırlısı belki yetkililer bir çözüm yolu bulup yardımcı olurlar. Tek temennim global ban atmamışlardır umarım. Yoksa zulu gibi oyunlar içinde oto ban yeriz. Sanmıyorum gerçi ama yinede başka BE korumalı oyunlara girmekte endişeliyim doğrusu. HWID Spoofer vs denedim o kadarda bir fayda göremedim. Belkide detect olanını kullanmışımdır bilemiyorum ama bir fayda bulamadım ne yazık ki hiç.düşünüyorum fixmi yedi acaba ama oyuna güncellemede gelmedi aslında onu anlamadım
Evet ortada bir sorun var düşünüyorum nedenini hala bi çözüm illaki vardırBen de ban yemişim dostum bugün bildirim geldibaşka hesapta açmıştım hile normal hesapta hileyle girmedim oyuna ama sanırım açmıştım. Maça girmeden ban yedim anlayacağın
global olup olmadığını nasıl anlayacaz reisAynen, güncelleme gelmeden böyle olmasına bende şaşırdım doğrusu. Sadece 2-3 kişide değil sorunu yaşayan. Birçok kişi yaşamış bu sorunu. Bugün baya kişi söylüyordu bu sorunu yaşadığını. Bakalım hayırlısı belki yetkililer bir çözüm yolu bulup yardımcı olurlar. Tek temennim global ban atmamışlardır umarım. Yoksa zulu gibi oyunlar içinde oto ban yeriz. Sanmıyorum gerçi ama yinede başka BE korumalı oyunlara girmekte endişeliyim doğrusu. HWID Spoofer vs denedim o kadarda bir fayda göremedim. Belkide detect olanını kullanmışımdır bilemiyorum ama bir fayda bulamadım ne yazık ki hiç.
Şuan ki yediğimizin global olduğunu sanmıyorum çünkü global banlı uyarılara baktım bugün epey. Global bansa ban uyarısında yazıyor yani. Yinede HWID-MAC-IP adreslerini değiştirmen fena olmaz. Her ihtimale karşı tedbirli ol. 3-4 saat Zulu oynadım bugün sırf ban testi için. Bir sorun yok bende ama yinede 2-3 gün main hesaplara girmeyeceğim. Sende yeni hesapla test et istiyorsan. 1-2 saatte sorun olmasa temizdir sonuç. Çünkü BS ' de 10 dakikada ban atıyor. Mantıkken 1-2 saat ban atmıyorsa diğer BE oyunları, demek ki sorun yok. Yinede kesin bilgi veremem tabi ki. Benimde pek bilgim yok fazla.global olup olmadığını nasıl anlayacaz reis
Aynı sorunu ben dahil bir çok kişi yaşamış bugün dostum
ya kardeşim nası açtın da hileyi ban yedinbende bu gün ban yedim artık hilesiz oynama kararı aldım sende al
Bir şey değişmiyor dostum dikkat edincede oynamadan ban atıyor menü açıkkençok açık hile kullanmışsındır çok şikayet yemişsindir yada admine yakalanmışsındır sebep çok anlicağın