Black Squat MH Loader.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bir şey sorucam bugün veyahut dün ne olduysa iki hesabımda banlandı onun öncesinde sorun yaşamıyordum sebebi bellimi acaba ?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu ben dahil bir çok kişi yaşamış bugün dostum. Hilesiz girilmesine rağmen ban yiyorsan sende de aynı sorun var. Henüz bir çözüm yolunu bilen olmadı ve öyle bir yol yok. Yetkililer belki bir çözüm yolu bulup açıklama yaparlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu ben dahil bir çok kişi yaşamış bugün dostum. Hilesiz girilmesine rağmen ban yiyorsan sende de aynı sorun var. Henüz bir çözüm yolunu bilen olmadı ve öyle bir yol yok. Yetkililer belki bir çözüm yolu bulup açıklama yaparlar.
düşünüyorum fixmi yedi acaba ama oyuna güncellemede gelmedi aslında onu anlamadım

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
düşünüyorum fixmi yedi acaba ama oyuna güncellemede gelmedi aslında onu anlamadım
Aynen, güncelleme gelmeden böyle olmasına bende şaşırdım doğrusu. Sadece 2-3 kişide değil sorunu yaşayan. Birçok kişi yaşamış bu sorunu. Bugün baya kişi söylüyordu bu sorunu yaşadığını. Bakalım hayırlısı belki yetkililer bir çözüm yolu bulup yardımcı olurlar. Tek temennim global ban atmamışlardır umarım. Yoksa zulu gibi oyunlar içinde oto ban yeriz. Sanmıyorum gerçi ama yinede başka BE korumalı oyunlara girmekte endişeliyim doğrusu. HWID Spoofer vs denedim o kadarda bir fayda göremedim. Belkide detect olanını kullanmışımdır bilemiyorum ama bir fayda bulamadım ne yazık ki hiç.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ben de ban yemişim dostum bugün bildirim geldi :D başka hesapta açmıştım hile normal hesapta hileyle girmedim oyuna ama sanırım açmıştım. Maça girmeden ban yedim anlayacağın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben de ban yemişim dostum bugün bildirim geldi :D başka hesapta açmıştım hile normal hesapta hileyle girmedim oyuna ama sanırım açmıştım. Maça girmeden ban yedim anlayacağın
Evet ortada bir sorun var düşünüyorum nedenini hala bi çözüm illaki vardır :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
it is working but i think u must have atleast 50 messages, im not sure pal

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynen, güncelleme gelmeden böyle olmasına bende şaşırdım doğrusu. Sadece 2-3 kişide değil sorunu yaşayan. Birçok kişi yaşamış bu sorunu. Bugün baya kişi söylüyordu bu sorunu yaşadığını. Bakalım hayırlısı belki yetkililer bir çözüm yolu bulup yardımcı olurlar. Tek temennim global ban atmamışlardır umarım. Yoksa zulu gibi oyunlar içinde oto ban yeriz. Sanmıyorum gerçi ama yinede başka BE korumalı oyunlara girmekte endişeliyim doğrusu. HWID Spoofer vs denedim o kadarda bir fayda göremedim. Belkide detect olanını kullanmışımdır bilemiyorum ama bir fayda bulamadım ne yazık ki hiç.
global olup olmadığını nasıl anlayacaz reis

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
global olup olmadığını nasıl anlayacaz reis
Şuan ki yediğimizin global olduğunu sanmıyorum çünkü global banlı uyarılara baktım bugün epey. Global bansa ban uyarısında yazıyor yani. Yinede HWID-MAC-IP adreslerini değiştirmen fena olmaz. Her ihtimale karşı tedbirli ol. 3-4 saat Zulu oynadım bugün sırf ban testi için. Bir sorun yok bende ama yinede 2-3 gün main hesaplara girmeyeceğim. Sende yeni hesapla test et istiyorsan. 1-2 saatte sorun olmasa temizdir sonuç. Çünkü BS ' de 10 dakikada ban atıyor. Mantıkken 1-2 saat ban atmıyorsa diğer BE oyunları, demek ki sorun yok. Yinede kesin bilgi veremem tabi ki. Benimde pek bilgim yok fazla.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Açıkçası şöyle ki benim denediğim hwıd spoof ve ıp değiştirme yöntemleri bende başarılı sonuçlar verdi ancak @PeachCat de denediğimizde sonuç alamadık her açtığımız hesap otomatik olarak ban yedi önüne geçemedik eğer başarabilse idik bulduğumuz edindiğimiz birkaç şeyi paylaşmayı düşünüyorduk fakat başkasında etki etmeyen ve sadece bende sonuç gösteren birşeyi de paylaşmaya gerek görmedik bu durum için olayın Hwıd olduğunu sanmıyorum eğer durum öyle ise kullandığım araçlar bana fayda gösterdiyse aynı metodun bir başkasına da fayda göstermesi gerekirdi, modem değiştirmek fayda etmiyor, formatı birçok verimiz olduğundan henüz denemedik ancak duyumlara göre deneyip başarılı olduğunu söyleyenlerde var ne kadar doğrudur bilmiyorum. Şuan için tek yapmamız gereken beklemek temp,prefetch,recent,appdata klasörlerinizin içeriğinide mutlaka silin hilenin artık dosyaları kalmış ve bunu algılayıp sürekli açılan yeni hesaplara ban atıyor olabilir belki ileriki günlerde bunun için birşeyler paylaşılır.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende bu gün ban yedim artık hilesiz oynama kararı aldım sende al

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hile sanırım fixlenmiş bir çok yorum okudum
Post automatically merged:

bende bu gün ban yedim artık hilesiz oynama kararı aldım sende al
ya kardeşim nası açtın da hileyi ban yedin

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
çok açık hile kullanmışsındır çok şikayet yemişsindir yada admine yakalanmışsındır sebep çok anlicağın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok açık hile kullanmışsındır çok şikayet yemişsindir yada admine yakalanmışsındır sebep çok anlicağın
Bir şey değişmiyor dostum dikkat edincede oynamadan ban atıyor menü açıkken

Üye
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar.Bilgisayarıma format attım ve yeniden Windows kurdum.Güncellemeler ve program indirmeleri tamamlanınca oyuna girmeyi deneyeceğim işe yararsa burdan yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...