blacksquad özel hile yazan biri var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bs için özel hile yazan biri varmı special olacak kimseye dağıtılmıcak sadece özel kişisel varmı böyle biri karşılıgı verilir

varsa ig den ulaşsın insta : bluepasa80

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu site kimseye özel hile yapmıyor sadece isteklerden doğan var olanı herkese eşitlik değeriyle dağıtıp senin düşünce tarzındaki kişilere "sadece ben kullanıyım" isteğini hileyi rank sistemine yansıtarak, hem bulunduğu rankta ne kadar az kişi sayısı varsa az hile kullanan bireylerde orantılı olarak hilenin uzun zaman boyunca algılanmamasını sürdürür. Bu sistem bireysel isteklerin önüne adeta duvar örüp eski yeni kullanıcı ayırt etmeden siteye en çok faydası dokunup hakedenlere bir armağandır. Yıl rozetleri sadece sitede bulunma zamanını gösterir yoksa başka bir işe yaradıkları yok. O, kadar sene üyeliğin olsun mesaj atmadıktan sonra neye yarar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu site kimseye özel hile yapmıyor sadece isteklerden doğan var olanı herkese eşitlik değeriyle dağıtıp senin düşünce tarzındaki kişilere "sadece ben kullanıyım" isteğini hileyi rank sistemine yansıtarak, hem bulunduğu rankta ne kadar az kişi sayısı varsa az hile kullanan bireylerde orantılı olarak hilenin uzun zaman boyunca algılanmamasını sürdürür. Bu sistem bireysel isteklerin önüne adeta duvar örüp eski yeni kullanıcı ayırt etmeden siteye en çok faydası dokunup hakedenlere bir armağandır. Yıl rozetleri sadece sitede bulunma zamanını gösterir yoksa başka bir işe yaradıkları yok. O, kadar sene üyeliğin olsun mesaj atmadıktan sonra neye yarar
güzel yanıtlamıssın tebrik ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu site de kurucular hileyi oluşturup herkesi eşitlemek için herkese paylaşıyorlar. Kişisel olarak bir kişiye hile yapacaklarını sanmıyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
this site does not do this work i think

Üye
5 HİZMET YILI
+1
Post automatically merged:

burda özel hile hiç görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...