Onaylı Üye
Oyuna girdiğimde otomatik rün ve build yapması için blitz kullanıyorum fakat çok fazla reklam var ve bunlar bilgisayarı ve interneti yavaşlatıyor. Bu reklamları nasıl kaldırırım?
Reklamları kaldırmanın tek bir yolu var pro versiyonunu alman lazım onun dışında bir yolu yok kankamOyuna girdiğimde otomatik rün ve build yapması için blitz kullanıyorum fakat çok fazla reklam var ve bunlar bilgisayarı ve interneti yavaşlatıyor. Bu reklamları nasıl kaldırırım?
pro almaktansa alternatif programları denemeni öneririm hocam. porofessor kullanabilirsinPro alınca blitzin pcyi kastırması geçiyor mu acaba? Şuan sorun yok ama eski sistemimde baya zorluyordu beni
dostum direk kendisi bir program oldugu için adblock kullanamazsın pro sürümünü alman gerek ama blitz yerine profosoru deniyebilirsin belki o daha çok hoşuna giderOyuna girdiğimde otomatik rün ve build yapması için blitz kullanıyorum fakat çok fazla reklam var ve bunlar bilgisayarı ve interneti yavaşlatıyor. Bu reklamları nasıl kaldırırım?
hocam bende kulanıyorum blitz 1 paralı üyelik var pro versiyonu onu alman lazımOyuna girdiğimde otomatik rün ve build yapması için blitz kullanıyorum fakat çok fazla reklam var ve bunlar bilgisayarı ve interneti yavaşlatıyor. Bu reklamları nasıl kaldırırım?
Hocam Win10 için AdGuard adında uygulama var. Windows'taki bütün programlar üzerindeki reklamları kaldırıyor. Pro almaya gerek kalmadı.Reklamları kaldırmanın tek bir yolu var pro versiyonunu alman lazım onun dışında bir yolu yok kankam
Hocam Win10 için AdGuard adında uygulama var. Windows'taki bütün programlar üzerindeki reklamları kaldırıyor. Pro almaya gerek kalmadı.Ücretsiz olarak bir yolu yok. Ayrı program olduğu için adblockta uygulayamassın.