14 Haz 2020 #1 djgames36 D Onaylı Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 107 Tepki puanı 19 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI hileler bölümünde gezerken her oyunu deniyordum hepsi de çalışmıştı fakat bu oyunu denerken işlem bekleniyor sürekli ve İnjectioncorelbb hatasını okudum fakat anlayamadım yardımcı olur musunuz?
hileler bölümünde gezerken her oyunu deniyordum hepsi de çalışmıştı fakat bu oyunu denerken işlem bekleniyor sürekli ve İnjectioncorelbb hatasını okudum fakat anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Çözüm K K krmmert3355 14 Haz 2020 [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.
14 Haz 2020 #2 krmmert3355 K oguzsasi asigi Onaylı Üye Katılım 4 Mar 2018 Mesajlar 95 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 5 8 HİZMET YILI [GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX] Bu bir hata değildir. Hile Yüklendiğini Gösterir. External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır. İşlemin Devamı Orada Olacaktır.