Hayır, sadece oyun 1 sn takılıyor ve ardından sistem yeniden başlıyor.Mavi bir ekran geliyor mu kapanmadan önce
Bunları yüklemiştim. Riot Vanguard kapatınca oyun açılmıyor ki sistemi yeniden başlatmamı istiyor oyun, acaba kendi yazılımları mı engel oluyor. Sorun hala devam ediyor.Merhabalar
1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
3-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatıp tekrardan deneyin.
Sunabileceğimiz başka bir öneri mevcut değil sürümünüzde uygun sistemsel bir sorununuz olabilir.Hayır, sadece oyun 1 sn takılıyor ve ardından sistem yeniden başlıyor.
Post automatically merged:
Bunları yüklemiştim. Riot Vanguard kapatınca oyun açılmıyor ki sistemi yeniden başlatmamı istiyor oyun, acaba kendi yazılımları mı engel oluyor. Sorun hala devam ediyor.