- Yasaklandı
~
Banlı Üye
evet ücretsiz yeni çıkan bir oyunbu oyun ücretsiz mi ve öyleyse bu oyunu indirip verdiğiniz hileyi deneyeceğim
evet ücretsiz yeni çıkan bir oyunbu oyun ücretsiz mi ve öyleyse bu oyunu indirip verdiğiniz hileyi deneyeceğim
benim kaçtır mitralyöz dediğim minigun muş öğrenmiş oldum bende hala bir cevap alamadım buna dairMinigun alınca ve sıkmaya calısınca hileyle beraber oyun çöküyor bunun olmaması icin napmamız lazım? no recoil veya no spread mı kapamamız lazım minigun denemek istiyorum 3 keresindede oyun çöktü
ss atıyım istiyorsan? fazla güvenme her an banlanabilirsin.2089 yılına kadar banlıyım oyundan3 gündür oynuyorum 50 battle pass levelim var 20 saat bloodhuntum var ilk maçımıda bu hile ile attıp ban yok yorum kasma
I'm banned.Have you really been banned, or is it just a form of expression?
yeni bir hesap açamıyor musunuz ?ss atıyım istiyorsan? fazla güvenme her an banlanabilirsin.2089 yılına kadar banlıyım oyundan
Post automatically merged:
I'm banned.
yeni bir hesap açamıyor musunuz ?
Geçmiş olsun ilk gündfen beri oynuyorum ilk kez ban olayını senden duydum tabi ki ban riski mevcut ve her zaman olacakOyuna girer girmez ban ekranı geliyor.Muhtemelen yeni bir steam hesabı açmak gerek.
ss atar mısınız?banned xd
Hayır.*Stream proof için ekstra bişey yapmam gerekmi
If you have a VPN, CloseI am getting this error
GetLastError e1
/xstatus fail
and
GetLastError 02
/xstatus fail