Tuş ataması yapmanız lazım menüden.aimbot çalışmıyor mu? hepsini işaretliyorum ama hedefe kitlenmiyor
Rahatsız ediyorsam kusura bakmayın. Hilenizi bu ayın 21. gününden beri oynuyorum hiçbir sıkıntı yok fps düşüsü ban falan. lakin minigun alınca oyundan atıyor daha doğrusu sıkmaya calısınca bende almıyorum görünce atmaması birşey yapmamız lazımmı no recoil veya no spread gibi özellikleri devre dışı bırakmak gibi yada buna bi çözüm gelicekmidir.Tuş ataması yapmanız lazım menüden.
Bendede aynı problem var. Artık alıştığım için nasıl oynayacağımı biliyorum. Her maçım win. Sadece bir köşeye geç ve render atmasını bekleBinaların renderlanması sorununu yaşayan var mı? Bazen binalar zeminler falan hemen yüklenmiyor dolayısıyla tırmanamıyorum
Probably yes, give a shot !.there was an anticheat update, any changes or still safe?
yes, the same for me but you can play even so i managed to get 100 in the game in 49 hours playedSeems like the no recoil and no spread dont work
It is free. You can download it from memorydownloader.netIs this a free cheat or paid?
Thatnk you mate, i appreciate it, i will download it now. Have a good day!It is free. You can download it from memorydownloader.net