Bnb, Avax ve Dar coin teknik analiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Coin işinden şuana kadar ne kadar kazandın ?

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eline saglik dostum video icin tesekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Coin işinden şuana kadar ne kadar kazandın ?
Orası bende kalsın.Ancak şunu söyleyebilirim "kaliteli,bilinen,bol sıfırlı olmayan" coinlere yatırım yapıp bekliyorum.Kar görmeden satmıyorum.Şükür hiç para kaybetmedim.Ancak kar almayı beklerken ister istemez düşüş oluyor bende satmıyorum kar alacağım zamana kadar.iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
eyvallah dostum bilgilendirici bir video

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hiç kâr ettin mi? Ne kadar olduğunu sormuyorum sadece kâr ettin mi?

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Orası bende kalsın.Ancak şunu söyleyebilirim "kaliteli,bilinen,bol sıfırlı olmayan" coinlere yatırım yapıp bekliyorum.Kar görmeden satmıyorum.Şükür hiç para kaybetmedim.Ancak kar almayı beklerken ister istemez düşüş oluyor bende satmıyorum kar alacağım zamana kadar.iyi forumlar.
Mesela Kar için ortalama kaç gün felan bekliyorsun ?

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
En çok kazancın ne oldu birde yatırım için en sürekli takip etmek gerekiyormu ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bnb artar gibi bitocine bagli YTD

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Mesela Kar için ortalama kaç gün felan bekliyorsun ?
piyasanın gidişatına göre değişiyor 6-7 ay, 3 ay, 1 gün, 1hafta belli olmuyor bu işin adı yatırım zaten uzun vadede büyük kazanç fırsatı yaratır.Bazende 1 gün sonra bile kar ettirebilir.Yada 2-3 yıl beklemende gerekebilir hangi coine para yatırdığın ve ne kadar kar almak istediğine bağlı

En çok kazancın ne oldu birde yatırım için en sürekli takip etmek gerekiyormu ?
Küçük bir harkette 25-30.000 tl kar aldım.Biraz büyük bir yatırım yapmıştım.beklemeye devam kar büyüsün.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yatırımcı twitter kabadayılarından tüyo alıp mı bu işleri yürütüyorsun yoksa kendi analizlerin mi?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Coin işine girmek zaman istiyor bu konuda haklısın. İşin uzmanı olarak hangi coini neden tercih ediyorsun açıklayabilir misin haliyle her coin yükselişe geçmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yatırımcı twitter kabadayılarından tüyo alıp mı bu işleri yürütüyorsun yoksa kendi analizlerin mi?
Twitter kullanmıyorum.Coin haberleri,hacim,
zigzag,MA, BB,stoch RSI
Daralan üçgen gibi formasyonlara bakıyorum.
Fikirler benim elimden geldiğince anlatamaya çalışıyorum insanlar çok bilinçsiz bende çok profesyonel değilim ancak.Bu işten zarar etmeden birikim çok sükür.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bu teknik analizler tam tutuyormu, herkes youtube teknik analiz atıyor biri bişey biri başka birşey söylüyor hangisine güvenicez bilemedim

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eli kolu tutan analiz yapıyor : D mesela bir shit coinin nasıl analizi olabilir ???

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Twitter kullanmıyorum.Coin haberleri,hacim,
zigzag,MA, BB,stoch RSI
Daralan üçgen gibi formasyonlara bakıyorum.
Fikirler benim elimden geldiğince anlatamaya çalışıyorum insanlar çok bilinçsiz bende çok profesyonel değilim ancak.Bu işten zarar etmeden birikim çok sükür.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Selamlar,

Coin işine girmek zaman istiyor bu konuda haklısın. İşin uzmanı olarak hangi coini neden tercih ediyorsun açıklayabilir misin haliyle her coin yükselişe geçmiyor.
Elde çok fazla coin tutmak yerine,toplam parayı 3-5 bilemedin 6-7 ye bölünüz,Takip etmesi kolay olsun kısa vade değil uzun vade aklınızda olsun sabırsızlık sizi ele geçirmesin.Ben ramazan ayından beri avax tutuyorum YTD 15 dolarını biliyorum şuan 82,97 mesela.Kar gördüm mü satın,düşünce yine alın.yine YTD kaliteli coin ETH,BNB,SOL,AVAX hacim var,hareketler seri,ETH: gelecekte btc nin yerine alacak trade yapan bir çok insan hemfikirde bnb launchpool falan ayağına hacim aldı düşünce alım yapılabilir. sol arkasındaki finans gücü çok sağlam öksüz yetim avax ise daha çok yolu çok para yapacaktır ancak arkadasında sol gibi finans gücü yok balinalr biraz kol kanat gererse iyi geleceği çok daha paralak olabilir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL egoist,şöyle böyle demeyin bu işi yapan herkesi takip edin.Mantıklı hayaller kurmanıza yardımcı olacaktır.Her coin alayım gengin etsin gibi bir vizyonu yok.Ortada bir pasta var herkes pay peşinde kaliteli coin her zaman büyük dilim kopartır. "Çok sıfırlı coinlerden uzak durun,dolaşımdaki adet ve max adet gibi bunlarda önemli".iyi forumlar.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
eywallah hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...