Onaylı Üye
Yatırım tavsiyesi değildir.
Orası bende kalsın.Ancak şunu söyleyebilirim "kaliteli,bilinen,bol sıfırlı olmayan" coinlere yatırım yapıp bekliyorum.Kar görmeden satmıyorum.Şükür hiç para kaybetmedim.Ancak kar almayı beklerken ister istemez düşüş oluyor bende satmıyorum kar alacağım zamana kadar.iyi forumlar.Coin işinden şuana kadar ne kadar kazandın ?
Evet ben kar ettim işim bu zaten kar almakHiç kâr ettin mi? Ne kadar olduğunu sormuyorum sadece kâr ettin mi?
Mesela Kar için ortalama kaç gün felan bekliyorsun ?Orası bende kalsın.Ancak şunu söyleyebilirim "kaliteli,bilinen,bol sıfırlı olmayan" coinlere yatırım yapıp bekliyorum.Kar görmeden satmıyorum.Şükür hiç para kaybetmedim.Ancak kar almayı beklerken ister istemez düşüş oluyor bende satmıyorum kar alacağım zamana kadar.iyi forumlar.
piyasanın gidişatına göre değişiyor 6-7 ay, 3 ay, 1 gün, 1hafta belli olmuyor bu işin adı yatırım zaten uzun vadede büyük kazanç fırsatı yaratır.Bazende 1 gün sonra bile kar ettirebilir.Yada 2-3 yıl beklemende gerekebilir hangi coine para yatırdığın ve ne kadar kar almak istediğine bağlıMesela Kar için ortalama kaç gün felan bekliyorsun ?
Küçük bir harkette 25-30.000 tl kar aldım.Biraz büyük bir yatırım yapmıştım.beklemeye devam kar büyüsün.En çok kazancın ne oldu birde yatırım için en sürekli takip etmek gerekiyormu ?
Selamlar,Orası bende kalsın.Ancak şunu söyleyebilirim "kaliteli,bilinen,bol sıfırlı olmayan" coinlere yatırım yapıp bekliyorum.Kar görmeden satmıyorum.Şükür hiç para kaybetmedim.Ancak kar almayı beklerken ister istemez düşüş oluyor bende satmıyorum kar alacağım zamana kadar.iyi forumlar.
Twitter kullanmıyorum.Coin haberleri,hacim,Yatırımcı twitter kabadayılarından tüyo alıp mı bu işleri yürütüyorsun yoksa kendi analizlerin mi?
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinTwitter kullanmıyorum.Coin haberleri,hacim,
zigzag,MA, BB,stoch RSI
Daralan üçgen gibi formasyonlara bakıyorum.
Fikirler benim elimden geldiğince anlatamaya çalışıyorum insanlar çok bilinçsiz bende çok profesyonel değilim ancak.Bu işten zarar etmeden birikim çok sükür.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Video için teşekkürlerYatırım tavsiyesi değildir.
Elde çok fazla coin tutmak yerine,toplam parayı 3-5 bilemedin 6-7 ye bölünüz,Takip etmesi kolay olsun kısa vade değil uzun vade aklınızda olsun sabırsızlık sizi ele geçirmesin.Ben ramazan ayından beri avax tutuyorum YTD 15 dolarını biliyorum şuan 82,97 mesela.Kar gördüm mü satın,düşünce yine alın.yine YTD kaliteli coin ETH,BNB,SOL,AVAX hacim var,hareketler seri,ETH: gelecekte btc nin yerine alacak trade yapan bir çok insan hemfikirde bnb launchpool falan ayağına hacim aldı düşünce alım yapılabilir. sol arkasındaki finans gücü çok sağlam öksüz yetim avax ise daha çok yolu çok para yapacaktır ancak arkadasında sol gibi finans gücü yok balinalr biraz kol kanat gererse iyi geleceği çok daha paralak olabilir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL egoist,şöyle böyle demeyin bu işi yapan herkesi takip edin.Mantıklı hayaller kurmanıza yardımcı olacaktır.Her coin alayım gengin etsin gibi bir vizyonu yok.Ortada bir pasta var herkes pay peşinde kaliteli coin her zaman büyük dilim kopartır. "Çok sıfırlı coinlerden uzak durun,dolaşımdaki adet ve max adet gibi bunlarda önemli".iyi forumlar.Selamlar,
Coin işine girmek zaman istiyor bu konuda haklısın. İşin uzmanı olarak hangi coini neden tercih ediyorsun açıklayabilir misin haliyle her coin yükselişe geçmiyor.