Yararlı paylaşım teşekkürlerYatırım tavsiyesi değildir.
oky anladımpiyasanın gidişatına göre değişiyor 6-7 ay, 3 ay, 1 gün, 1hafta belli olmuyor bu işin adı yatırım zaten uzun vadede büyük kazanç fırsatı yaratır.Bazende 1 gün sonra bile kar ettirebilir.Yada 2-3 yıl beklemende gerekebilir hangi coine para yatırdığın ve ne kadar kar almak istediğine bağlı
Küçük bir harkette 25-30.000 tl kar aldım.Biraz büyük bir yatırım yapmıştım.beklemeye devam kar büyüsün.
+1piyasanın gidişatına göre değişiyor 6-7 ay, 3 ay, 1 gün, 1hafta belli olmuyor bu işin adı yatırım zaten uzun vadede büyük kazanç fırsatı yaratır.Bazende 1 gün sonra bile kar ettirebilir.Yada 2-3 yıl beklemende gerekebilir hangi coine para yatırdığın ve ne kadar kar almak istediğine bağlı
Küçük bir harkette 25-30.000 tl kar aldım.Biraz büyük bir yatırım yapmıştım.beklemeye devam kar büyüsün.
Tabiki de ben aldığım kar sayısını hatırlamıyorum.Biraz büyük bi yatırım yapmptım 2 katını geçti.Kazandığım parayı arttırmak için al,sat a devam ediyorum.kağır yaptınmı hiç yaptıysan ne kadar ?
hala devam ediyor musun ne kadar kar yada zarar ettinEvet ben kar ettim işim bu zaten kar almakancak şuan avax var mesela elimde satmadım daha fazla kar almayı planlıyorum
müptelası olan birisi kolay kolay bırakamaz borsayı emin olhala devam ediyor musun ne kadar kar yada zarar ettin