Çözüldü Boot sırasında Ram tanılama hatası (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhabalar, bilgisayarım son birkaç gündür neredeyse her açılışta Dual Channel olan RAM'lerimi "Memory runs at Single Channel" diyerek tanımlıyor ve bilgisayar Boot döngüsüne giriyor yani açılmıyor. RAM'lerin yerini değiştirdiğimde aynı ekranda "Memory runs at Dual Channel interleaved" diyor ve sorunsuz açılıyor. Fakat bunu her yeniden başlatmada yapmaktan yoruldum zira RAM'leri çıkar tak yapa yapa anakart da zarar görüyor.
Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Anakartın sitesinde bir tane sürüm var o da kendinden yüklü uzun zamandır bir problem yoktu son günlerde ortaya çıktı :( AyrıcaWindows 10 kullanıyorum anakart : Gigabyte GA-G41M Combo , ramler de kingston ddr3 1333mhz 4x2 gb
driver chacker ile test edip sonuçlarını benimle paylaşırsan sevinirim yakın zamanlarda format veya korsan oyun indirme tarzı bi girişimde bulundunuz mu ? aygıt yöneticisinde "?" olan sürücü gözüküyor mu
Post automatically merged:

Anakartın sitesinde bir tane sürüm var o da kendinden yüklü uzun zamandır bir problem yoktu son günlerde ortaya çıktı :( AyrıcaWindows 10 kullanıyorum anakart : Gigabyte GA-G41M Combo , ramler de kingston ddr3 1333mhz 4x2 gb
sana tavsiyem windowsu temiz kurulum yapman ve driverleri...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ana kartın driverleri yüklü mü? sistem özelliklerini ve kullandığın windows sürümünü belirtirsen yardımcı olmak isterim.

novicecoder
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biosu güncellemeyi denedinizmi ?

Biosu Resetlemeyi Deneyin: Anakartın üzerindeki bios pilini çıkartıp 1 dk bekledikten sonra tekrar takın

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ana kartın driverleri yüklü mü? sistem özelliklerini ve kullandığın windows sürümünü belirtirsen yardımcı olmak isterim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
driver chacker ile test edip sonuçlarını benimle paylaşırsan sevinirim yakın zamanlarda format veya korsan oyun indirme tarzı bi girişimde bulundunuz mu ? aygıt yöneticisinde "?" olan sürücü gözüküyor mu
Post automatically merged:

sana tavsiyem windowsu temiz kurulum yapman ve driverleri yeniden kurman olucak başka tavsiye istersende ramların ikisinide çıkartım silgi yardımıyla anakarta takılan kısmı silmek olucaktır kesin sonuç diyemem ama yardımcı olacağını düşünüyorum

Çözüm
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende sorun yaşıyorum. usbler dolu. takılı usbler sıkıntı yapıyor olabilir. çünkü açılışta onları yokluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...