Borderlands 2 [Steam Gift] 5,58₺ Değerinde! İndirim Bitti, Şuan 31,00₺ Değerinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostlar bildiğiniz gibi Borderlands 2 çok ünlü bir RPG oyunu. 2012 yılında çıkmış büyük ses getirmiş, 2012 yılının önemli oyunudur.
Borderlands 2 5,58₺ değerinde. Hala oynamayanlar var ise bence oynamalılar , eminim ki seveceklerdir.
Güvenilir bir site den Steam Gift olarak alıyorsunuz. (Şahsen ben denemedim, Youtube da yorumlarda söylenen önerdikleri site.)
Steam Profil Linki yazmanız zorunludur , yanlış yazarsanız başka bir steam kullanıcısına gider. O YÜZDEN BU KISIM ÖNEMLİ.
Nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz? Size göstereyim!

OK ile gösterilen link sizin Steam Profil Linki' nizdir.

Screenshot_3.jpg

OK ile gösterilen link imizi kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz, Satın Al 'a basıyoruz ve oyunumuz hediye olarak bize geliyor kabul edip kütüphanemize ekliyoruz.

Resim

Screenshot_2.png

NOT: "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" siteye gidebilirsiniz.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Deniyeceğim teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
Güzel reklam dediğin gibi açılan sitede satın al yok sepete ekle var ve oradan ödeme ekranına geçip ücretli bir şekilde alabiliyorsun yokmu bu sitenin bir yetkilisi herkez kafasına göre post açabiliyor

Ne Gemisi Kaptan Bizim Dünyamız Battı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Borderlands 2 burdan almak yerine bedava saglamindir den indirebilirsin.Hem kalıteli ve guvenceli

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güzel dediğin gibi açılan sitede satın al yok sepete ekle var ve oradan ödeme ekranına geçip ücretli bir şekilde alabiliyorsun yokmu bu sitenin bir yetkilisi herkez kafasına göre post açabiliyor
Dostum seni zorlayan yok, ben sadece duyuru yapıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...