Doomsday is approaching
Ultra Üye
Dostlar bildiğiniz gibi PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ünlü bir FPS oyunudur, herkesin almak isteği bir oyun 54,81₺ değerinde!.
Güvenilir bir site den Steam Gift olarak alıyorsunuz. (Şahsen ben denemedim, Youtube da yorumlarda söylenen önerdikleri site.)
Steam Profil Linki yazmanız zorunludur , yanlış yazarsanız başka bir steam kullanıcısına gider. O YÜZDEN BU KISIM ÖNEMLİ.
Nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz? Size göstereyim!
OK ile gösterilen link sizin Steam Profil Linki' nizdir.
OK ile gösterilen link imizi kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz, Sepete At diyoruz, ödeme işlemlerini yapıp her şeyi yaptıktan sonra, oyunumuz hediye olarak bize geliyor kabul edip kütüphanemize ekliyoruz.
Güvenilir bir site den Steam Gift olarak alıyorsunuz. (Şahsen ben denemedim, Youtube da yorumlarda söylenen önerdikleri site.)
Steam Profil Linki yazmanız zorunludur , yanlış yazarsanız başka bir steam kullanıcısına gider. O YÜZDEN BU KISIM ÖNEMLİ.
Nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz? Size göstereyim!
OK ile gösterilen link sizin Steam Profil Linki' nizdir.
OK ile gösterilen link imizi kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz, Sepete At diyoruz, ödeme işlemlerini yapıp her şeyi yaptıktan sonra, oyunumuz hediye olarak bize geliyor kabul edip kütüphanemize ekliyoruz.
NOT: "
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
" siteye gidebilirsiniz.