Bordo Bereli Wallpaper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çok fazla uğraşmadım Yaklasık 10 dakikamı aldı.İsteyen arkadaşlar kullanabilir.
0zaV3B.png

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yazılar okunmuyor ve ayyıldız orantılı olmamış. :dd
Eline sağlık gerisi güzel demek isterdim de pek bir şey de yokmuş 10 dakikamı almaz

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yazılar okunmuyor ve ayyıldız orantılı olmamış. :dd
Eline sağlık gerisi güzel demek isterdim de pek bir şey de yokmuş 10 dakikamı almaz
Yazı okunmuyormu ? Kör adam bile koklayarak okur , Eywallah evet biraz basit bir çalışma :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yazı okunmuyormu ? Kör adam bile koklayarak okur , Eywallah evet biraz basit bir çalışma :D
Bu da benim görüşüm.
Sadece yazıyı beğenmedim bu arada neden diye soracak olursan;
KANLA yazısının üstüne o dikdörten uyumlu olmamış kırmızı kullansan daha iyiydi,
Kan efekti eklemişsin ama opacity düşürmüşsün giba bence 100 yap onu iyice ön plana çıksın
Emeğe saygı onun dışında güzel.
Kardeşim eleştiri böyle yapılır :)

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu da benim görüşüm.
Sadece yazıyı beğenmedim bu arada neden diye soracak olursan;
KANLA yazısının üstüne o dikdörten uyumlu olmamış kırmızı kullansan daha iyiydi,
Kan efekti eklemişsin ama opacity düşürmüşsün giba bence 100 yap onu iyice ön plana çıksın
Emeğe saygı onun dışında güzel.
Kardeşim eleştiri böyle yapılır :)
Eleştiriyimi öğretiyosun :D ? senin gönderindede ben fontu beğenmedim bukadar işte gerisi güzel dedim ? Bu arada kanın opacity zaten 100 dü ama çok kötü gözüküyordu kan yazısı kötü gözüküyordu oyüzden opacity düşürdüm.100 yapsam emin ol daha kötü olurdu , Eywallah.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Eleştiriyimi öğretiyosun :D ? senin gönderindede ben fontu beğenmedim bukadar işte gerisi güzel dedim ? Bu arada kanın opacity zaten 100 dü ama çok kötü gözüküyordu kan yazısı kötü gözüküyordu oyüzden opacity düşürdüm.100 yapsam emin ol daha kötü olurdu , Eywallah.
Tatlı kardeşim seninki eleştiri değil sen kötülüyosun.
"Fontu güzel olmamış"dedin sadece düzeltmem için hiçbir şey önermedin fakat ben ne yapman gerektiğini söylüyorum ortaya bir fikir atıyorum en azından dinleyip dinlememek sana kalmış fakat insanların tasarımlarını beğenmeyip buna eleştiri diyemezsin beğenmediysen beğenmedin saygı duyuyorum ama karşıma geçipte ben seni eleştiriyorum diyemezsin seninki eleştiri değil.
Farkettiysen ben eline sağlık dedim yani senin emeğine saygı gösterdim.Beğenmesen bile saygı gösterme zorunluluğun var.Paintten çöp adam bile çizsem ona da saygı göstermen lazım.Dikkat etmelisin bunlara.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Tatlı kardeşim seninki eleştiri değil sen kötülüyosun.
"Fontu güzel olmamış"dedin sadece düzeltmem için hiçbir şey önermedin fakat ben ne yapman gerektiğini söylüyorum ortaya bir fikir atıyorum en azından dinleyip dinlememek sana kalmış fakat insanların tasarımlarını beğenmeyip buna eleştiri diyemezsin beğenmediysen beğenmedin saygı duyuyorum ama karşıma geçipte ben seni eleştiriyorum diyemezsin seninki eleştiri değil.
Farkettiysen ben eline sağlık dedim yani senin emeğine saygı gösterdim.Dikkat etmelisin bunlara.
Güzel olmuşta bir beğenidir ve font kötü durmus dedigimde bunu düzeltmek sana kalmıs illa düzelt mi dememiz lazım ve Her tasarımda bir emek var güzel olmuş dedigimde zaten ben kendimce sana saygı gösteriyorum yanlış anlamışsın galiba sen Kusuruma bakma.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Güzel olmuşta bir beğenidir ve font kötü durmus dedigimde bunu düzeltmek sana kalmıs illa düzelt mi dememiz lazım ve Her tasarımda bir emek var güzel olmuş dedigimde zaten ben kendimce sana saygı gösteriyorum yanlış anlamışsın galiba sen Kusuruma bakma.
Sen de kusura bakma arada böyle anlaşmazlıklar olabiliyor birbirimizi yanlş anladık sanırsam ama birsiyle aramda küçük bir husumet oldu diye asla kin falan beslemem.herkesin iyiliği için konuşuyorum.
Neyse ben kendi adıma özür dilerim.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Siz Değerli Arkadaşlara Birşey Dicem Photoshop Çalışması Paylaşıyorsanız Yorumlara Ve Görüşlere Açık Olmalısınız Adam Beğenmeyebilir Ve Gelişmen İçin Açıkca Söyleyebilir Normal Birşeyleri Çok Büyütüyorsunuz.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Siz Değerli Arkadaşlara Birşey Dicem Photoshop Çalışması Paylaşıyorsanız Yorumlara Ve Görüşlere Açık Olmalısınız Adam Beğenmeyebilir Ve Gelişmen İçin Açıkca Söyleyebilir Normal Birşeyleri Çok Büyütüyorsunuz.
Zaten görüşlere açığız iyi kötü her yoruma cevap veriyorum sadece arkadaşın gönderide font kötü demiştim orda bir tartışmazlık oldu zaten sorunu çözdük.Bi problem yok aramızda.

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Zaten görüşlere açığız iyi kötü her yoruma cevap veriyorum sadece arkadaşın gönderide font kötü demiştim orda bir tartışmazlık oldu zaten sorunu çözdük.Bi problem yok aramızda.
Tamam Kardeşim İyi Forumlar Kendini Dahada Geliştirip Daha İyi Çalışmalar Çıkartabilirsin İyi Forumlar.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
gayet güzel :)

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yazilarin rengini biraz koyu bir renk yaparsan ve turk bayragini orantilarsan guzel olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...