- Yasaklandı
yok öyle deıl loaderdekı hıleler olsa tempden cekerım exe olsun dll olsun fakat daha korumalı loaderler var temp e gelıp gıdıyor hemen mesela yapmak ıstedıgım şu mesela ros.exe ınject oluyor ben masaustunde 1 tane program olusturucam ros.exe adında loaderden gelen dll ordakı exeme ınject olucak bu mantık olabılırmı dıe sormak ıstedım esasındaKısaca MemoryHackers loaderindeki hilenizi nasıl çalabilirim diyorsun ?
Harbiden mantıklı iyi şanslaryok öyle deıl loaderdekı hıleler olsa tempden cekerım exe olsun dll olsun fakat daha korumalı loaderler var temp e gelıp gıdıyor hemen mesela yapmak ıstedıgım şu mesela ros.exe ınject oluyor ben masaustunde 1 tane program olusturucam ros.exe adında loaderden gelen dll ordakı exeme ınject olucak bu mantık olabılırmı dıe sormak ıstedım esasında
Crash alma ihtimalin var + dumplanma olasılığı var mıdır bilmiyoruz, denemekten zarar geleceğini sanmam vm aracılığıyla test et dll yi exe'den dumplarsınyok öyle deıl loaderdekı hıleler olsa tempden cekerım exe olsun dll olsun fakat daha korumalı loaderler var temp e gelıp gıdıyor hemen mesela yapmak ıstedıgım şu mesela ros.exe ınject oluyor ben masaustunde 1 tane program olusturucam ros.exe adında loaderden gelen dll ordakı exeme ınject olucak bu mantık olabılırmı dıe sormak ıstedım esasında
Bilindik bir şekilde 2 yoldan inject oluyordur yüksek ihtimalle 1. yol exeadı 2. yol ise programın başlığı yani title kullanarak inject oluyor olabilir yani aslında türetebilirsin bunun birçok yolu var fakat genelde bu 2 si kullanılır deneme yanılma yoluyla bulabilirsin fakat ek kontrollerde bulunabilir.yok öyle deıl loaderdekı hıleler olsa tempden cekerım exe olsun dll olsun fakat daha korumalı loaderler var temp e gelıp gıdıyor hemen mesela yapmak ıstedıgım şu mesela ros.exe ınject oluyor ben masaustunde 1 tane program olusturucam ros.exe adında loaderden gelen dll ordakı exeme ınject olucak bu mantık olabılırmı dıe sormak ıstedım esasında
Program'ın Konumunu Neden Ayarlamıyorsun İstediğin Şeye? Dene Bakalımyok öyle deıl loaderdekı hıleler olsa tempden cekerım exe olsun dll olsun fakat daha korumalı loaderler var temp e gelıp gıdıyor hemen mesela yapmak ıstedıgım şu mesela ros.exe ınject oluyor ben masaustunde 1 tane program olusturucam ros.exe adında loaderden gelen dll ordakı exeme ınject olucak bu mantık olabılırmı dıe sormak ıstedım esasında
crackledıgınız exe hilelerını alabılıyorum fakat acınca hemen kapanıyor gelen exe yi unpack edıp açabilirim dll bıraz zor dll gelıp gıdıyor onu aynen kopyalamak lazım.DLL leri tempten alamazsın. Ayriyetten tempe çıkartılan exe leri başka pc de çalıştırmayı deneSandığın kadar kolay değil loaderimizdeki hileleri almak.
dc atıyım gel test edebılırız?Crash alma ihtimalin var + dumplanma olasılığı var mıdır bilmiyoruz, denemekten zarar geleceğini sanmam vm aracılığıyla test et dll yi exe'den dumplarsın