boş port sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize merhaba onceden superonline kullanıyordum ve surem bittiğinde türk telekoma geçmek istedim ve o süre zarfında portumun yeri dolmus yani anlicağınız boş port yok ve bana 2 yıl içinde internet bağlıyacaklarını söylediler beklemekten başka yapabiliceğim birşey varmı yardımcı ola bilirseniz cok mutlu olurum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
standart türkiye internet sektörü problemi mağduru daha beklemekten başka çaren yok yada superbox gibi alternatif çözümlere yönelmen gerek onlarda biraz tuzlu kalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
alt yapı telekom'a ait onlara müracaat ederseniz kısa zamanda internet bağlatabilirsiniz, diğer firmalarda bu süre biraz uzayabilir...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 yıl çok uzun süre farklı internet sağlayıcılarla görüş mutlaka daha hızlı sonuç alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
başka iss servislerini araştır illaki vardır bölgene uyumlu yüksek hızlı internet

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
port yoksa beklemek zorundasın dostum .c

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yetkililere ulaşmaya çalış, problemi genelde en üst yöneticiler çözüyor türkiye gerçeği

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
So what can you do to fix it?

Bjorn Lothbrok

B
Bulunduğunuz yerdeki bölge müdürlüğüne gidip baskı uygulayacaksınız belki süreçler hızlandırılır yada üst yetkililerin iyiden iyiye kulağına gitmesini sağlamış olursunuz onun dışında beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbirşey yok ne yazık ki. Yatırım yok, portların kapasiteler iyice doldu. Boşa çıkan portada hemen abone geçiriyorlar eğer port boşa çıkarsa size bilgi verilir zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence direkt müşteri hizmetlerini ara bir kaç kere üstüne düşmeden halletmiyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Üstüne git. Beni 1 ay uğraştırmışlardı. Başvurmadığım yer kalmadı. Şuan vodafone kullanıyorum sabahında başvurdum akşamına neti bağladılar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mente pode ser um erro de cacluldoEarp
Post automatically merged:

oi
Post automatically merged:

talvez voce deveria tentar ligar os seus cabos ancestrais nos cabos americanos da vida kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...