Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle bisiklet sürmek. Yaklaşık 2 yıldır akşamları evime yakın bir 2km lik koşu yolunda bisiklet sürüyorum. Kulaklığı yanına alıp bir de müzik açarsan bana göre hiçbir ücret harcamadan dahi çok keyifli vakit geçirebiliyorsun, denemeni öneririm.
Keşke bol zamanım olsa amele gibi işten ev evden iş yaşıyoruz müzik aletlerine karşı sempatin varsa gitar keman v.s gibi şeyleri öğrenmeni öneririm yada artık her belediyede olan şey etkinlklerini ögren ben kardeşimi yüzme kursuna yolluyorum günde 4 saat cokta keyif alıyo
En iyi tavsiyem fitness. Hem vücudun gelişiyor daha sağlıklı ve güzel oluyor, hem özgüvenin gelişiyor insanlarla daha rahat muhabbet kurabilirsin hemde insanların gözünde sözü dinlenen biri olursun.
Bu boş zamanlarda udemy vs gibi eğitim sitelerinden yeni eğitimler alabilirsin. Kodlama, grafik tasarım, iktisat, diksiyon eğitimi vs vs. Ucu Bucağı yok ilgi alanına göre değerlendir derim