Meslek lisesi ise merkezi eğitim merkezine geçebilirsin bölümüne uygun iş buluyorsun maaşını devlet veriyor son gün 4 şubatbende lise 2 ye gidiyom şuan okulu bırakmayı düşündümde aile izin vermiyo işte bende okuyarak sürdürcem nolçak bakalım
Meslek lisesi ise merkezi eğitim merkezine geçebilirsin bölümüne uygun iş buluyorsun maaşını devlet veriyor son gün 4 şubatbende lise 2 ye gidiyom şuan okulu bırakmayı düşündümde aile izin vermiyo işte bende okuyarak sürdürcem nolçak bakalım
benide alin abilerim benidetr den kaçış planına başla
gel agam sendebenide alin abilerim benide![]()
Oku oku yoksa hiç birşey oluruzValla dostum hala okuyorum birşey olmayacak gibi geliyor ama deneyeceğiz yapacak birşey yok
yeter da biktik biktikgel agam sende![]()
bu sektörde çalıştım herzaman büyük balık kazanır kardeşim ben tekel olan çalıştım atasunda büyük oynayan büyük kazanır üzücü ama gerçekMerhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
Artık o gınağa geldik be :/Diplomalı işsiz kaynıyor ortalık bölüm seçimini düzgün yapmalısın
Post automatically merged:
İntihar çözüm olmamalı dostum
halimiz ortada umarım yakın zamanda bu günler de geçerMerhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
Nasıl hissetmek istersen öyle hissedersin boşa kürek çekmek diye bir şey yok hayat bu kumar ya çok iyi olursun ya da çok kötü iyi düşün bence mutlu olmaya bakMerhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?