Boşa kürek çektiğimizi hissediyoruz artık. Yalnız mıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
bende lise 2 ye gidiyom şuan okulu bırakmayı düşündümde aile izin vermiyo işte bende okuyarak sürdürcem nolçak bakalım
Meslek lisesi ise merkezi eğitim merkezine geçebilirsin bölümüne uygun iş buluyorsun maaşını devlet veriyor son gün 4 şubat

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Heyecan lazım hayatlarımıza heyecan

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sonumuz ... biyere gidiyo o kesinde kendini kurtaran kurtarsın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla dostum hala okuyorum birşey olmayacak gibi geliyor ama deneyeceğiz yapacak birşey yok

Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
bu sektörde çalıştım herzaman büyük balık kazanır kardeşim ben tekel olan çalıştım atasunda büyük oynayan büyük kazanır üzücü ama gerçek

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Zor bi hayat geçirmissin babam da senin gibi Allah esnaflarin yarfimcisi olsun

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sonumuz hiç iyi yerlere gitmiyor gibi dursada elbet bu düzen değişecektir dostum. Biraz sabırlı olmak gerekli.

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Okumak da zor çalışmak da.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum dostum artık maaşımız sadece karnımızı doyurmaya yetiyor hobilere para kalmıyor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kısa yoldan para kazanmayı biliyorsan özelden yaz dostum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yoksulluk,açlık,zor yaşam şartları bizleri bekliyor gibi hissediyorum ben de.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
türkiyede yaşanılmaz artık dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 14 yaşımda liseyi açığa çevirip dışardan hem okuyup hem çalıştım 23 yaşına kadar elde edebildiğim şey memlekette ki evi satıp 1 ev alabilmek oldu. Şu an dayım ile birlikte Optik-Lens işindeyiz. Çok şükür iyi kazanıyoruz ama artık boşa kürek çektiğimizi hissetmeye başladık eski heyecanla açmıyoruz artık dükkanı, eskisi gibi bütün cam türlerini anlatamıyoruz artık müşterilere. Hem müşterinin alım gücü azaldı hem de Esnafın toptancıdan mal alabilme gücü azaldı. Sonumuz nereye gidiyor?
halimiz ortada umarım yakın zamanda bu günler de geçer

Üye
4 HİZMET YILI
Nasıl hissetmek istersen öyle hissedersin boşa kürek çekmek diye bir şey yok hayat bu kumar ya çok iyi olursun ya da çok kötü iyi düşün bence mutlu olmaya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...