Bot lane sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lol ended! They are investigating but there is nothing they can do!

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I believe that the sup is more important, as it has the role of placing the vision and initiating the movements.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam benlik sorun yok. Adamakıllı hero seçimi yapıyorum. Zaten genel olarak Ashe, Draven ve Ezreal oynuyorum adc de fakat yanıma daha bugün shaco alınıyordu biri çıktıda kurtuldum.
MMR'ın azizliğine uğramış olabilirsin belki. Preyle girmeyi dene

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
the way is to play kalista that is very strong and try to load, there will always be extremely bad games that sink our games

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bot lane ve tüm oyunu taşıyan supporttur. Aksini kimse iddia edemez çünkü oynamasını bilmese bilene vision kontrolü varsa o bilene taşıttırıyor . Yanındaki adc bilmeseSupport çok güçlü rol o yüzden iyi bir support oyuncusu bulmanı tavsiye ederim.Ama tr de tabii ki support main bulmak cok zor o yüzden bulmanda iyi şanslar

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bot lane ve tüm oyunu taşıyan supporttur. Aksini kimse iddia edemez çünkü oynamasını bilmese bilene vision kontrolü varsa o bilene taşıttırıyor . Yanındaki adc bilmeseSupport çok güçlü rol o yüzden iyi bir support oyuncusu bulmanı tavsiye ederim.Ama tr de tabii ki support main bulmak cok zor o yüzden bulmanda iyi şanslar
Bu yüzden weste geçtim belki şansıma iyi biri gelir diye de yok dostum.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
support beğenmiyorsan kendin support olmayı dene belki işine yarar ?

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sup mainim premle kaybettiğim lane yok ama presiz girince auto fill adcler geliyo kaybediyoruz sürekli supu salıp mid ve top oynamaya başladım

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
support beğenmiyorsan kendin support olmayı dene belki işine yarar ?
Hocam sevmiyorum yine aynı şey oluyor bu seferde kötü adc geliyor yine kanser oluyorum. Bi aralar top maindim nasusla plata kadar kastım bu seferde eloboosterlar gelip feedlemeye başlamıştı topuda bırakmıştım bu yüzden oyunu bırakıcam yakında hayırlısı :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam sevmiyorum yine aynı şey oluyor bu seferde kötü adc geliyor yine kanser oluyorum. Bi aralar top maindim nasusla plata kadar kastım bu seferde eloboosterlar gelip feedlemeye başlamıştı topuda bırakmıştım bu yüzden oyunu bırakıcam yakında hayırlısı :D
Bende sup mainim yuumi ile plata kadar kastım ama düzgün bir pre bulman lazım

Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sen kötü oynuyor olabilir misin acaba sadece soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...