Hocam benlik sorun yok. Adamakıllı hero seçimi yapıyorum. Zaten genel olarak Ashe, Draven ve Ezreal oynuyorum adc de fakat yanıma daha bugün shaco alınıyordu biri çıktıda kurtuldum.kendini de sorgulamalısın
MMR'ın azizliğine uğramış olabilirsin belki. Preyle girmeyi deneHocam benlik sorun yok. Adamakıllı hero seçimi yapıyorum. Zaten genel olarak Ashe, Draven ve Ezreal oynuyorum adc de fakat yanıma daha bugün shaco alınıyordu biri çıktıda kurtuldum.
Hocam sorun da bu pre sevmiyorum. Kendime bile bazen güvenmezken pre olan kişiye hiç güvenmem. Ne yapacağı belli olmazMMR'ın azizliğine uğramış olabilirsin belki. Preyle girmeyi dene
Pre derken lol oynayan yakın arkadaşın yok mu hiçHocam sorun da bu pre sevmiyorum. Kendime bile bazen güvenmezken pre olan kişiye hiç güvenmem. Ne yapacağı belli olmaz![]()
Yok malesef. Ara sıra kardeşimle giriyorum onun dışında yok.Pre derken lol oynayan yakın arkadaşın yok mu hiç
Bu yüzden weste geçtim belki şansıma iyi biri gelir diye de yok dostum.Bot lane ve tüm oyunu taşıyan supporttur. Aksini kimse iddia edemez çünkü oynamasını bilmese bilene vision kontrolü varsa o bilene taşıttırıyor . Yanındaki adc bilmeseSupport çok güçlü rol o yüzden iyi bir support oyuncusu bulmanı tavsiye ederim.Ama tr de tabii ki support main bulmak cok zor o yüzden bulmanda iyi şanslar
Hocam sevmiyorum yine aynı şey oluyor bu seferde kötü adc geliyor yine kanser oluyorum. Bi aralar top maindim nasusla plata kadar kastım bu seferde eloboosterlar gelip feedlemeye başlamıştı topuda bırakmıştım bu yüzden oyunu bırakıcam yakında hayırlısısupport beğenmiyorsan kendin support olmayı dene belki işine yarar ?
Bende sup mainim yuumi ile plata kadar kastım ama düzgün bir pre bulman lazımHocam sevmiyorum yine aynı şey oluyor bu seferde kötü adc geliyor yine kanser oluyorum. Bi aralar top maindim nasusla plata kadar kastım bu seferde eloboosterlar gelip feedlemeye başlamıştı topuda bırakmıştım bu yüzden oyunu bırakıcam yakında hayırlısı![]()
sanırım bu adam ve arkadaşımsen hayatında hiç skarner sup gördün mü knk ama ben gördüm 0 11 2 oynadı xd
Bende sup mainim yuumi ile plata kadar kastım ama düzgün bir pre bulman lazım