Botted hesaplar ban yiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
ben bot hesapla oynuyorum ama dinlendirilmiş bot hesap sorun yaşamadım sc de çok iyi çalışıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ban wave dalgasında yiyen oluyor ancak fazla rapor yemediğin ve kendin ticket atmadığın sürece yemiyorsun. Aktif şekilde satın alıp kullandığım birden fazla botted hesabı var, banlanmadı.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Buna benzer bir konu geçen hafta açılmıştı. Bot ile kasılan hesaplar ban yer diye kesin bir bilgi yok. Bot ile kasılan hesaplarım hala duruyor. Bu hesaplarda 6-7 ay aralıksız MH'nin sunduğu scleride kullandım. Paralı sclerde. Bot hesaplar ban yese bile aldığın yer eğer garanti sağlıyorsa ücretsiz yeni hesap vereceklerdir. Buna göre alışveriş yapmanı öneririm :soner:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka hile bu ban yeme ihtimalin var önemli olan senin kontrol ederek bunu düşük ihtimale getirmen

KeyJey
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
lol ındırmek ıcın ızın yok hatası verıyor cozum nedır?
Post automatically merged:

arkladaslar lutfen su ızın yok hatsına cozum varmıdır
Post automatically merged:

lol wsreborn guvenlımı
Dostum 50 Mesaj kasmış olman gerekiyor ve hesabın 5 gün önce açılmış olması gerek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çoğu kişi ban yersin yazmış (büyük ihtimalle ticket atarlarsa yersin) ama ben 3 4 kere botted hesap satın alıp arkadaşlarımla silvera kasıp sattım şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım hesapları kasarken vs.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yani bottedların ban yeme ihtimali el ile kasılmış hesaba göre çok daha yüksektir.
Botted hesapların hepsi ban yer diye bir şey yok ama biraz rage oynayıp adamları kızdırdığında adamlar raporlayıp ticket attığında botted hesaplar banı yer.
Botted hesaplarda çok oyun atmamak ve çok rage oynamamak lazım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tamamen şans işi ya hesap alıp yıllarca kullananda var haftası dolmadan gidenlerde

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şansa dayalı ben bot ile hesap kasıyorum 1 tane bile ban yemedi 20 maç gözükmesin diye seri seri aram falan gir bir sıkıntı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...