Lol unranked hesaplar ban yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hep aklımda vardır , söylentide vardır yeni hesaplar ban yer diye.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Artık dikkat ediyorlar direkt çakıyorlar banı en ufak şeyde.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Botla Kasılan Hesaplara Denk Geliyorsun Bence Bro Kendin Kas Daha İyi

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Handmade hesap satan satıcıları tercih edebilirsin ancak kesinlikle ban yemez diyemem

Bot olarak kastettiğim oyun içindeki botlar değil, level botu.
Benim kendi tespitim şu hocam eski bir hesap bulmak gerekli s7 s8 den kalma az bi elo görmüş yoksa handmade filan de ban yiyor botları saymıyorum zaten 3 gün demez ama eski main hesabım var 1 senedir aktif kullanıyorum sc yemedi daha yani.

2 ay önce Unranked şekilde alınmış hesaplarım var ban yememiş, rank kasmam mı gerekiyor bu durumu ortadan kaldırmak için?
Fark etmez kanka bende 2023 ten beri bekletilmiş bot hesaplar vardı hepsi ban yedi yediğin en ufak report neyden olduğu önemsiz perma yedirtiyor sisteme düşürüyor seni direkt.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
2023 temmuzda gelen politika güncellemesi ile bot hesaplar tespit edilip direkt banlanıyor. Önceden böyle değildi söylemini anlamadım, 9 aydır böyle. Bot hesapta rapor yersen ban yiyorsun işte direkt. Bazı satıcılar farklı methodlarla kastıklarını söylüyorlar ancak ne kadar güvenilir bilemem. Elinde kalan eski ghost hesaplar varsa onlar yemiyorlar. Ghost hesaptan kasıt maç geçmişinde ai maçları gözükmeyen hesaplar. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...