bronz ligiden hızlı rash atmanın yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
dariusu al bronzdan çıkmassan bun beni tank ve tek atan sayılı çarlardan

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkeseteşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
gog

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bide bronz eloda pant deneyebilrsin malzahar olabilri o çarlar free elo çarı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çek ww yi keyfine bak istediğin ranka çıkarsın artık.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sup oyna birileri seni taşır iyi oynuyom diyosan sen supta takıımını taşırsın

Üye
3 HİZMET YILI
sadece video ile olmaz ama oyun oynayıp mekaniklerini geliştirmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
en iyi çıkmanın yolu tek heroya bağlı kalmamaktır karşıya göre pick yapmak ve build çıkmak her açıdan faydalı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oyunun en güclü rolu jungle geciyosun ormana taşıyıcı carları kitliyosun oyununa bakıyosun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Soloysan Jg'de düzgün çarlar al,ya da belli bir süre yani bronzdan çıkana kadar ad carry oyna(SC ile oynamak icinyjinx önerimdir hem Erlen hemde geç oyunu iyi bir karakter)

Üye
2 HİZMET YILI
top lanede trundle oynamanı tavsiye ederim maç kazandırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...