bronz ligiden hızlı rash atmanın yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben gümüşe çıkıp geri düştüm takımla alakalı bence bir takoz gelince kaybediliyor oyun.
Çözüm Jax al zımbala hızlıca.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
botda oynayarak daha kolay atlayabilirsin her koridorda oynayabiliyorsan veya topda vayne, kogmaw oynayarak

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Bir veya iki şampiyonu ustalaşın ve bunları sürekli olarak oynayın.
  2. Meta'yı inceleyin ve şampiyon havuzunuzu buna göre ayarlayın.
  3. CS'yi (creep score) ve harita farkındalığınızı geliştirin.
  4. Takımınızla etkili bir şekilde iletişim kurun ve birlikte hedeflere çalışın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kesinlikle top lanede urgot denemelisin gerçekten müthiş etkili hocam

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam bot pre olarak kalista blitz oneriyorum otomatik combo yapıyor biz arkadasımla gumusten dia olduk bi mac kaybedince 30 35 lp gidiyordu simdi düzeldi mmrmiz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
önce youtube videolarından oyunu öğrenip ardından mid veya jungle oynayarak taşıyıp çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adc mainle smaira jinx tris oyna o elodan birşey yapmadan bile çıkarsın

ppo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
It's the only way you have to go

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Takım kötüyse ne yapsan boş ekip kır dkdmdlödl

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bot oynarak ve duo girerek iksi kis adc de cokr ahat cikarsin az cik oyun bilgiisi yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sağa sola sürekli gank atacak çarlar oyna warwick pantheon gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Samira twitch al oyunu taşıyor otomatik az bir şey öğren pozisyon almayı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Botda oynayarak hızlıca atlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
bence midde zed yerine syndra ve lb oynayabilirsin ve mid lane yerine jg oynayabilirsin kind,graves lee gibi çarları oynayabilirsin top'ta vayne kayle oynayabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bronzda ealysi iyi olan şampiyonları alırsan daha iyi olur agam onerim darius valla fena guçlu 1 2 el de bir penta atıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
scsiz rahat plata kadar çıkabilirsin tek yapman metayı takip etmen koridorunda minyonu iyi alıp koridoru kazanman harita kontrolü ile gerekli yerlerde gerektiği zaman bulunursan zaten kazanacaksın maçı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka jg sec master kha viego pickle silversin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka sacma gelıcek ama mıdde shaco oyna karsı cıldırtıyor moba fireden run bakabilrsn

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeteneğin o elodur üste çıkarsan eline ne geçecek? Eğleniyorsan sorun yok hatta o elolar daha eğlenceli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...