'' Bruise '' kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba memoryhackers forumu.
Öncelikle az ve öz şekilde kendimi tanıtıp daha sonra devamında detaylıca tanışalım :)

İsim: Yusuf
Öğrenim durumu: 3 yıldır lise mezunuyum Allah izin verirse bu sene sonu iyi bir üniversiteye kapak atacaz :)

İlgi alanım: Aslında bana o an zevk veren her olay benim ilgi alanım olur. Örneğin ruh halim kötüdür o an bilgisayardan uzak dururum ilgi alanım dışına çıkar. Anı yaşamak en güzeli.

Öncelikle forumu baya bir süredir takip ediyorum ancak kayıt olmayı düşünmedim hiç sebebi ise oyun oynamayı uzun süre önce bıraktım.
(arada oynarım ama öyle bağımlı veya çok iştahlı şekilde değil) oynadığım zamanlar profesyonel şekilde oynardım her el attığım oyunu bunu demeden geçmek istemedim arada top eleven oyununu oynarım aklıma geldi ulan dedim varmı acaba orda bunun bir hilesi falan dedim ve geldim, bulamadım top eleven hilesi ama neyse sağlık olsun nick anlamı aslında çürük diye geçiyor İngilizcede ben vurmak anlamında kullandım o anlamıda var, farklı forumlarda farklı kullanıcı isimlerim var pek kim olduğumu belli etmek istemem. Popüler forumlarda 8-9 senelik üyeliklerim var ancak farklı nickler. Burda vermek istediğim bilgi olsun hizmet olsun tamamen sosyal medya üzerine tabi diğer konularda elimizden geleni ardına koymam asla ne biliyorsam aktarmak isterim, sosyal medya kısmı çok pasif kalmış ona bir el atmak için geldim Allahın izniyle ancak şu sınav bir gelsin geçsin yüklenecem tam olarak sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama sertifikalarım mevcut. Argo kelime kullanacak olursak çok özür diliyerek taşaklı dediğimiz kişilerle çok muhattap oldum ve tanıştım işim sayesinde. Çok şükür güzel kazandım bazen, bazen kuruşa mermi attık illegal bir forumdayız bunuda üstten belirtmek isterim en büyük illegaliniz oyun hileleri olsun ben o pislikten çıktım 2 mahkeme kapattım çok zor piskolojik sınavlar verdim ve çok tecrübelendim. Buraya kadar okuyup geldiğiniz için teşekkür ederim :)

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Memnun oldum dostum hoşgeldin

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hoş geldın aramıza

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aramıza hoş geldin kardeşim inşallah son senenide okur mezun olursun

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
inell hello there you sexy thing ;)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hosgeldin dostum iyi forumlar

Üye
6 HİZMET YILI
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hoşbuldum

فَصَبْرٌ جَمِيلٌ
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
welcome bro

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendini üye olduğu foruma tanıtan birini ilk kez görüyorum :D hoşgeldin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...